עוף ממולא עם כרישה (פולו Imbotito Ai Porri)
עוף ממולא עם כרישה (פולו Imbotito Ai Porri) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 81 גר' של חלבון, 100 גרם של שומן, וסך הכל 1403 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך caciocavallo, יין, צנוברים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב דומדמניות מיובשות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויט לחם סודה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -37 דקות. מתכונים דומים: עוף ממולא עם כרישה (פולו Imbotito Ai Porri), Lombo Di Maiale Coi Porri (חזיר צלוי פאן עם כרישה), ו Lombo Di Maiale Coi Porri (חזיר צלוי פאן עם כרישה).
הוראות
מתבלים את העוף מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 4 כפות שמן עד כמעט עישון.
הוסף את הכרישה, הכבד, ו giblets ומבשל 10 עד 12 דקות.
הסר את הכרישות והכבד לקערה בינונית וקרסוליים ללוח חיתוך, קוצצים את הקרביים ומוסיפים אותם לקערה.
מוסיפים את הסלמי והגבינה, מערבבים היטב, מתבלים במלח ופלפל, וממלאים את הציפור בתערובת.
חותכים אורך חוט של הקצב 18 אינץ ' ארוך. לאבטח את הכנפיים והרגליים עם החוט ולקשור את הרגליים יחד, לאטום את המילוי.
בתנור הולנדי, לחמם את השמן שנותר על חום גבוה עד רק עישון.
מניחים את העוף במחבת וחום כל הצדדים היטב, תהליך שלוקח בערך 10 דקות.
מוסיפים את היין, דומדמניות וצנוברים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה פעילה, הוספת יין בעת הצורך, במשך 1 שעה, מפנה בזהירות כל 15 דקות.
הסר, לחתוך בזהירות את החוט, ולגלף את העוף לחלקים.