עוף מצופה בפרמזן ברוטב שמנת
והוא יספק כ 40 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 41 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חזה עוף, פילדלפיה צ'ייב & בצל 1/3 פחות שומן מאשר גבינת שמנת, גבינת פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו עוף מצופה בפרמזן ברוטב שמנת, אמנון מצופה בפרמזן ברוטב עגבניות-בזיליקום, ו עוף מצופה בפרמזן ואספרגוס ברוטב מלטיז (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אורז במרק 1-1 / 4 כוסות ו 1/2 כוס מים לפי הוראות על החבילה.
בינתיים, מערבבים פירורי קרקר ופרמזן על צלחת. לשטוף עוף עם מים; בעדינות לנער את עודף מים. לטבול עוף בתערובת פירור, הופך פרווה שווה משני הצדדים של כל שד. בטל כל תערובת פירור נותרת.
שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים עוף; מבשלים 5 עד 6 דקות. בכל צד או עד לסיום (165F).
העברה לצלחת; כיסוי כדי להתחמם.
להוסיף מרק שנותר גבינת שמנת מופחתת שומן למחבת; להביא רק לרתיחה, ערבוב כל הזמן. לבשל 3 דקות. או עד מעובה, ערבוב לעתים קרובות; כפית על עוף.