עוגת Peachy אננס הפוכה
עוגת Peachy אננס הפוכה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 974 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אם יש לכם עוגת בטי, חמאה, חצאי אפרסק בסירופ כבד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת אננס הפוכה, עוגת האננס הטובה ביותר במהופך ... יש רום, ו עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). במחבת 13x9 אינץ', להמיס חמאה בתנור.
הסר מהתנור; מפזרים סוכר חום באופן שווה על חמאה.
מניחים חצאי אפרסק על מגבות נייר לספוג נוזל; טפיחה יבשה.
מניחים דובדבן maraschino במרכז כל חצי אפרסק; מקום לחתוך בצד על סוכר חום (דובדבנים יהיו בתחתית). כפית אננס סביב אפרסקים.
הוסף מספיק מים למיץ אננס שמור למדוד 3/4 כוס. בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, תערובת מיץ, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
יוצקים הבלילה על אפרסקים ואננס; להפיץ באופן שווה ככל האפשר.
אופים 45 עד 53 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי העליון הוא חום זהוב עמוק. מיד להפעיל סכין סביב הצד של פאן כדי לשחרר את העוגה.
מקום צלחת הגשה חסינת חום במהופך על מחבת; להפוך מחבת צלחת מעל. השאר מחבת על עוגה 1 דקה כך ציפוי יכול לטפטף על עוגה. מגניב 30 דקות.
מגישים חם או קר. חנות מכוסה במקרר.