עוף מצופה בפרמזן עם כרישה ותפוחים
מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מקל מרגרינה, מלח, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף צלוי, תפוחים, כרישה, מטגן של עוף עם תפוחים & כרישה, ו עוף עם כרישה, תפוחים ועגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף תפוח, כרישה וסוכר; לטגן 12 דקות או עד השחמה.
מערבבים גבינה, קמח, 1/4 מלח כפית, ופלפל בצלחת רדודה. לדלות עוף בתערובת גבינה.
מחממים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים עוף למחבת; מטגנים 4 דקות בכל צד או עד שהעוף נעשה.
מוסיפים מיץ ומרק למחבת, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה; לבשל תערובת מרק עד מופחת 1 1/2 כוסות (כ 7 דקות).
הוסף קרם; להפחית את החום, ומבשל 5 דקות. מערבבים בתערובת תפוחים שמורה, רוזמרין, ו 1/4 כפית מלח; לבשל 2 דקות. כפית אורז על כל אחד 4 צלחות; העליון עם עוף ורוטב.