קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

לחמניות צ'ארד שוויצרי בהשראה מרוקאית

לחמניות צ'ארד שוויצרי בהשראה מרוקאית
מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך זנגביל עבה, עלי צ'ארד שוויצרי, רוטב עגבניות בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו עלה סלק מרוקאי או סלט סלק שוויצרי (Salade de Blettes), לחמניות מנגולד שוויצרי, ו Chard שוויצרי לחמניות שאלוט פריך עם כוסברה Raita (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את מרק הירקות ופרוסות זנגביל בסיר בינוני; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
משקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלבמשקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלב
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את האורז החום והפראי ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; לכסות ומבשלים עד האורז הוא רק מכרז, 50 עד 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
3
ניקוז במידת צורך. זרוק את פרוסות הג ' ינג ' ר. תניח את האורז בצד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4
בינתיים, למקם את מתלה התנור במרכז התנור מחממים עד 400 מעלות F. שמן קל 13 על ידי 9 על ידי זכוכית 2 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית עם 1 כף שמן צמחי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מחממים את הנותרים 2 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבצל הירוק, גזר, בצל, שום, זנגביל, אבקת קארי, כמון, 1/4 כפית מלח ופלפל 1/8 כפית. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים, 6 עד 7 דקות. מערבבים את צימוקים זהובים, טופו ותערובת אורז מבושל.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אורז מבושלאורז מבושל
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
(צינור גדול)(צינור גדול)
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
7
מוסיפים את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה. מבשלים 1 דקה עד שהרוטב מכסה את גב כף. העונה עם 1/4 הנותרים כפית מלח 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
הסר מהחום ולתת מגניב בעת הכנת עלי chard.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
9
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. באמצעות סכין חדה, לחתוך את הגבעולים העבים ממרכז כל עלה; להשליך את הגבעולים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
חותכים כל עלה במחצית לאורכו. לקצץ את הקצוות הרחבים מן העלים כדי להפוך כל עלה חצי כ 10 אינץ ' ארוך. באמצעות מלקחיים ועבודה עם עלה 1 חצי בכל פעם, לטבול את העלה חצי לתוך הסיר של מים מלוחים רותחים במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
להעביר מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
12
מניחים על 1/3 כוס של מילוי האורז על קצה אחד חצי עלה סלק שוויצרי.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
13
מגלגלים את העלה, סוגרים את המילוי לחלוטין. חזור עם חצאי העלים הנותרים מילוי אורז עבור סך של 12 לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
14
מורחים 1 כוס של הרוטב על החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
15
מניחים את הלחמניות הממולאות, בצד התפר למטה, בשכבה אחת על גבי הרוטב בצלחת. כפית את רוטב העגבניות שנותר על הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
16
אופים עד לחמניות מחוממות דרך, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז חום קצר או ארוך גרגיראורז חום קצר או ארוך גרגיר3(חוֹרֶף)שמן צמחי או שמן קנולהשמן צמחי או שמן קנולה3smallsגזר, קלופים וקצוצים לחתיכות 1/4 אינץגזר, קלופים וקצוצים לחתיכות 1/4 אינץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב קוקוס אורגניחלב קוקוס אורגני2(יכול להיות או להרחיק)אבקת קארי קלהאבקת קארי קלה170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)טופו מוצק במיוחד (1/2 של 1 12-אונקיה חבילה), מנוקז, לטפוח יבש, לחתוך לקוביות 1/2 אינץטופו מוצק במיוחד (1/2 של 1 12-אונקיה חבילה), מנוקז, לטפוח יבש, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ12 אינץ חתיכת זנגביל טרי, קלוף מגורד2 אינץ חתיכת זנגביל טרי, קלוף מגורד1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, טחוןשום, טחון2אינצ ' יםפרוסות עבות זנגביל טרי, כל אחד על 1 אינץ ' בקוטרפרוסות עבות זנגביל טרי, כל אחד על 1 אינץ ' בקוטר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצימוקים זהוביםצימוקים זהובים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק פרוס (כ 1 חבורה קטנה)בצל ירוק פרוס (כ 1 חבורה קטנה)11 קילו קישואים,כמון טחוןכמון טחון1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1( חצילים)בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק12largesעלי סלק שווייצריים טריים (מ-2 עד 3 צרורות)עלי סלק שווייצריים טריים (מ-2 עד 3 צרורות)737אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)רוטב ארביאטה או עגבניות-בזיליקוםרוטב ארביאטה או עגבניות-בזיליקום6516 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק ירקות או מלאימרק ירקות או מלאי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב