מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך זנגביל עבה, עלי צ'ארד שוויצרי, רוטב עגבניות בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו עלה סלק מרוקאי או סלט סלק שוויצרי (Salade de Blettes), לחמניות מנגולד שוויצרי, ו Chard שוויצרי לחמניות שאלוט פריך עם כוסברה Raita (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את מרק הירקות ופרוסות זנגביל בסיר בינוני; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
משקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלב
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את האורז החום והפראי ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; לכסות ומבשלים עד האורז הוא רק מכרז, 50 עד 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
3
ניקוז במידת צורך. זרוק את פרוסות הג ' ינג ' ר. תניח את האורז בצד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4
בינתיים, למקם את מתלה התנור במרכז התנור מחממים עד 400 מעלות F. שמן קל 13 על ידי 9 על ידי זכוכית 2 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית עם 1 כף שמן צמחי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מחממים את הנותרים 2 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבצל הירוק, גזר, בצל, שום, זנגביל, אבקת קארי, כמון, 1/4 כפית מלח ופלפל 1/8 כפית. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים, 6 עד 7 דקות. מערבבים את צימוקים זהובים, טופו ותערובת אורז מבושל.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים
בצל לבן, חתוך לקוביות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אורז מבושל
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו
(צינור גדול)
רוטב סויה 1 כף שומשום
7
מוסיפים את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה. מבשלים 1 דקה עד שהרוטב מכסה את גב כף. העונה עם 1/4 הנותרים כפית מלח 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)
8
הסר מהחום ולתת מגניב בעת הכנת עלי chard.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
9
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. באמצעות סכין חדה, לחתוך את הגבעולים העבים ממרכז כל עלה; להשליך את הגבעולים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
חותכים כל עלה במחצית לאורכו. לקצץ את הקצוות הרחבים מן העלים כדי להפוך כל עלה חצי כ 10 אינץ ' ארוך. באמצעות מלקחיים ועבודה עם עלה 1 חצי בכל פעם, לטבול את העלה חצי לתוך הסיר של מים מלוחים רותחים במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
להעביר מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
12
מניחים על 1/3 כוס של מילוי האורז על קצה אחד חצי עלה סלק שוויצרי.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
13
מגלגלים את העלה, סוגרים את המילוי לחלוטין. חזור עם חצאי העלים הנותרים מילוי אורז עבור סך של 12 לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
14
מורחים 1 כוס של הרוטב על החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
15
מניחים את הלחמניות הממולאות, בצד התפר למטה, בשכבה אחת על גבי הרוטב בצלחת. כפית את רוטב העגבניות שנותר על הלחמניות.