עוף מקסג'יטה
אם יש לך בערך 35 דקות לבלות במטבח, Mexajita Chicken עשוי להיות מתכון מדהים ללא גלוטן וללא חלב לנסות. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-36 גרם חלבון, 15 גרם שומן ובסך הכל 443 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. 31 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שעועית פינטו, שמן קנולן, תיבול פאג'יטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון ספונקולרי של 95%, המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: I Ain't Chicken Chicken: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל, I Ain't Chicken Chicken: חזה עוף צלוי קריספי עם תפוז והל, ו-I Ain't Chicken Chicken: חזה עוף צלוי קריספי עם תפוז ו. הל.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה
מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל.
מניחים במחבת וצורבים כ-2 דקות לכל צד.
מניחים שעועית פינטו בתחתית סיר לבישול איטי בנפח 5 ליטר.
מוציאים את העוף מהמחבת ומניחים אותו בסיר לבישול איטי על גבי השעועית.
יוצקים את העגבניות על העוף והשעועית ומפזרים תיבול פאג'יטה. מכסים ומבשלים על הגדרה נמוכה במשך 3 עד 4 שעות.
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל.
מניחים במחבת וצורבים כ-2 דקות לכל צד.
מניחים שעועית פינטו בתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. בקערה בינונית מערבבים יחד עגבניות חתוכות ותיבול פאג'יטה.
מוציאים את העוף מהמחבת ומניחים בתבנית האפייה על השעועית.
יוצקים את תערובת העגבניות על העוף והשעועית. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 25 דקות או עד שהעוף רך.;