קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

עוף מקסג'יטה

עוף מקסג'יטה
אם יש לך בערך 35 דקות לבלות במטבח, Mexajita Chicken עשוי להיות מתכון מדהים ללא גלוטן וללא חלב לנסות. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-36 גרם חלבון, 15 גרם שומן ובסך הכל 443 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. 31 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שעועית פינטו, שמן קנולן, תיבול פאג'יטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון ספונקולרי של 95%, המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: I Ain't Chicken Chicken: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל, I Ain't Chicken Chicken: חזה עוף צלוי קריספי עם תפוז והל, ו-I Ain't Chicken Chicken: חזה עוף צלוי קריספי עם תפוז ו. הל.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה
מרכיבים שתצטרך
תותים, מקולפים וחתוכים לקוביות קטנותתותים, מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קורנישונים מתוקים, להגשהקורנישונים מתוקים, להגשה
3
מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל מצנפת סקוטי, מזרעים ופרוס דקפלפל מצנפת סקוטי, מזרעים ופרוס דק
1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
4
מניחים במחבת וצורבים כ-2 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
קורנישונים מתוקים, להגשהקורנישונים מתוקים, להגשה
5
מניחים שעועית פינטו בתחתית סיר לבישול איטי בנפח 5 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית פינטושעועית פינטו
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
6
מוציאים את העוף מהמחבת ומניחים אותו בסיר לבישול איטי על גבי השעועית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
קורנישונים מתוקים, להגשהקורנישונים מתוקים, להגשה
7
יוצקים את העגבניות על העוף והשעועית ומפזרים תיבול פאג'יטה. מכסים ומבשלים על הגדרה נמוכה במשך 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פהיטהתיבול פהיטה
3 פאונד עם עצם, עור על, ירכיים ורגליים של עוף3 פאונד עם עצם, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
8
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
פרובולון, מגוררפרובולון, מגורר
9
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל מצנפת סקוטי, מזרעים ופרוס דקפלפל מצנפת סקוטי, מזרעים ופרוס דק
1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
תותים, מקולפים וחתוכים לקוביות קטנותתותים, מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קורנישונים מתוקים, להגשהקורנישונים מתוקים, להגשה
10
מניחים במחבת וצורבים כ-2 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
קורנישונים מתוקים, להגשהקורנישונים מתוקים, להגשה
11
מניחים שעועית פינטו בתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. בקערה בינונית מערבבים יחד עגבניות חתוכות ותיבול פאג'יטה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פהיטהתיבול פהיטה
שעועית פינטושעועית פינטו
3 פאונד עם עצם, עור על, ירכיים ורגליים של עוף3 פאונד עם עצם, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות מרק הודו או מרק עוף דל נתרן2 כוסות מרק הודו או מרק עוף דל נתרן
1/4 כוס שום קלוי טחון1/4 כוס שום קלוי טחון
12
מוציאים את העוף מהמחבת ומניחים בתבנית האפייה על השעועית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות מרק הודו או מרק עוף דל נתרן2 כוסות מרק הודו או מרק עוף דל נתרן
13
יוצקים את תערובת העגבניות על העוף והשעועית. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 25 דקות או עד שהעוף רך.;
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט
3 פאונד עם עצם, עור על, ירכיים ורגליים של עוף3 פאונד עם עצם, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פרובולון, מגוררפרובולון, מגורר
1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך
14
הוראות לכיריים:.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)