עוף מרבלה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 410 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו רוטב פלפל, תפוחי אדמה, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוף מרבלה, עוף מרבלה, ו עוף מרבלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את עלי הרוזמרין, מיץ לימון, חמאה, שום, רוטב סויה, ורוטב פלפל חריף לתוך קערת העבודה של מעבד מזון, ואת הדופק כמה פעמים כדי ליצור משחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לשפשף את תערובת רוזמרין לימון מתחת לעור של חצאי חזה עוף, ומניחים עוף לתנור הולנדי גדול. מסדרים תפוחי אדמה, גזר, בצל, פטריות, עגבניות, שזיפים מיובשים וזיתים סביב העוף.
מרכיבים שתצטרך
חצאי חזה עוף
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בלילת לחם תירס
שזיפים מיובשים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
יוצקים את היין הלבן ומרק העוף על העוף והירקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שדי פסיון אם )
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד על העצם ותפוחי האדמה רכים, כ -1 שעה ו -15 דקות, תוך ערבוב עוף וירקות עם מיצי מחבת לאחר 45 דקות. מדחום שנקרא מיידית, מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של חזה עוף ולא נוגע בעצמות, צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)