עוף עם זיתים, בצל מקורמל, ומרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 77 גר' של חלבון, 86 גרם של שומן, וסך הכל 1259 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך פפריקה הונגרית, יין, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוף עם זיתים, בצל מקורמל ומרווה, שוק עגל עם בצל קרמל ומרווה, ו הודו צלוי מרווה עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשטוף עוף; לטפוח יבש. סדר על נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
2
מערבבים כמון, מלח, פפריקה, וכורכום בקערה.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
נוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
3
מפזרים על שני הצדדים של עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
בואו לעמוד בזמן הכנת בצל.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
5
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
תוסיף את כל הבצלים. Sauté עד זהב חיוור, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
7
מערבבים בדבש. Sauté עד בצל הם חום עמוק, על 15 דקות. כבה את החימום. להטות מחבת, דוחף בצל כלפי מעלה ומאפשר שמן לבריכה בתחתית. מניחים בצד 1/3 בצל כוס עבור פילאף. באמצעות כף מחוררת, להפיץ בצל שנותר באופן שווה במחבת צלייה גדולה. מילואים מחבת עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כרוב סגול, פרוס דק
8
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
שמן חום שמורות במחבת מעל חום בינוני גבוה. עובד בקבוצות, עוף חום, כ -5 דקות לכל צד. סדר עוף, צד העור למעלה, בשכבה אחת על בצל במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
10
הסר מחבת מחום.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
הוסף 1/2 כוס יין למחבת חמה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
12
בואו לעמוד עד עצירות מבעבע.
13
מוסיפים את היין שנותר.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
14
מקום מחבת מעל חום בינוני גבוה; להרתיח עד מופחת 2 כוסות, גירוד חתיכות, על 9 דקות. טאק מרווה, שאלוט, שום, ועלי דפנה בין רבעי עוף.
מרכיבים שתצטרך
מגורי רגל עוף
גב שומן חזיר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פירורי בשר צמחוני קפואים
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
15
מפזרים פלפל. תערובת היין נגמרה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
16
מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף ואופים עוף 30 דקות. לחשוף; מפזרים זיתים על עוף. תרטיב עם מיצים. חזרו לתנור, חשפו והמשיכו לאפות עד שהעוף יהיה רך, יצוף 2 פעמים נוספות, כ-35 דקות.