עוף עם טליאטלה תרד ופסטו פטרוזיליה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? עוף עם טליאטלה תרד ופסטו פטרוזיליה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 562 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך תרד תינוק, פלפל, צנוברים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פסטה תרד תוצרת בית עם בזיליקום-פטרוזיליה - קשיו פסטו, פסטה חומוס תרד לימון עם פסטו פטרוזיליה-10 נקודות, ו טליאטלה עם סלק מגורר, שמנת חמוצה ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
במיכל גדול, להמיס 1/4 כוס מלח 2 כפות סוכר 2 כוסות מים חמים.
מניחים עוף במי מלח וצינה במשך שעה אחת.
בעוד עוף הוא brining, פטרוזיליה מקום, צנוברים, שום, שמן זית, פתיתי צ ' ילי במעבד מזון. דופק עד חלקה.
מעבירים לקערה ומערבבים בפרמזן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
הסר עוף ממי מלח וטפטף יבש עם מגבות נייר. חתיכות עוף חצי על ההטיה, כך החתיכות הן בערך 1/4 - עד 1/2 אינץ ' עובי.
מחבת גריל חום מעל חום בינוני. משטח מברשת קל עם שמן ומבשלים עוף עד רק מבושל דרך (מדחום מיידי לקרוא מוכנס למרכז העוף צריך לקרוא 150 עד 68°), 3 עד 5 דקות לכל צד.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות. חותך לפרוסות 1/4 אינץ'.
להביא 4 ליטרים של מים מומלחים להרתיח בסיר גדול על חום גבוה.
מוסיפים פסטה ומבשלים לאל דנטה.
מסננים וחוזרים לסיר, בהזמנת 1 כוס בישול נוזלי. מערבבים בפסטו ותרד התינוק עד נבול. מתבלים לפי הטעם ומערבבים בעוף. מערבבים במי פסטה נוספים לרוטב דק כדי עקביות הרצוי.
מגישים עם תוספת פרמזן מגוררת בצד.