המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו שקדים, יין, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. , שהוא מוצק. נסו Pollo al vino bianco con funghi (עוף מטוגן ביין לבן עם פטריות), צדפות וכבד אווז מוקפצים בגרגרי יער ו-Vino Cotto, ו Pesche אל וינו רוסו (אפרסקים ביין אדום) (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את כל החומרים בסיר כבד תחתית. מביאים לרתיחה על חום גבוה ולאחר מכן מבשלים, ערבוב מדי פעם כדי להבטיח כי הדבש לא לשרוף, עד היין מצטמצם 1/4 של הסכום המקורי שלה, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום ולתת להתקרר.
3
הסר את מקלות הקינמון לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1
הסר את הקרביים, לנקות ולייבש את העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
חותכים את העוף ל8 חתיכות, משאיר את העצמות ללא פגע. בסיר 12 עד 14 אינץ', מחממים 2 כפות שמן זית עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים את חתיכות העוף, צד העור למטה, וחום משני הצדדים על חום גבוה, על 4 דקות לכל צד, מתבלים במלח. כאשר העוף הוא חום, מוסיפים בצל וגזר, caramelize ולזרוק. .
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכית
4
מוסיף את הזיתים, צימוקים, צלפים, צנוברים ושקדים, deglaze עם 1/2 vin cotto, צמצום על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירס
5
מוסיפים את 1/2 כוס vin cotto הנותרים ולהפוך את החום גבוה, כך היין מגיע לרתיחה. בקערה קטנה, לשלב את החומץ והסוכר.
מוסיפים למחבת ומבשלים על חום גבוה עד שכל היין והחומץ התאדו. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל ומגישים פתיתי צ ' ילי, פטרוזיליה, שמן זית כתית מעולה ופלפל שחור סדוק.