עוף עם מרק יין אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1297 קלוריות, 92 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך בצל, קמח, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מולים במרק עגבניות-יין, מולים עם מרק יין עגבניות, ו מולים במרק זעפרן ויין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
כדי להכין מרק, לארגן עוף מקלות תיפוף, גזר, ובצל בשכבה אחת בתחתית 2 מחבתות broiler או מחבתות קלייה מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
תרסיס בישול
גזר
מרק
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
מחבת ברוילר
3
אופים ב 450 במשך 30 דקות. הפוך עוף מעל; לסובב מחבתות על מדפים תנור.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
אופים 30 דקות או עד השחמה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
להעביר עוף וירקות ל 6 ליטר stockpot. בזהירות להשליך טיפות מחבתות מטאטאים, משאיר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
סיר
6
Place 1 broiler pan on stovetop; הוסף 2 כוסות יין למחבת. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. הפחת חום; מבשלים 2 דקות, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. בזהירות לשפוך תוכן של מחבת broiler לתוך stockpot. חזור על הנוהל עם מחבת broiler הנותרים 2 כוסות יין.
מרכיבים שתצטרך
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
סיר
כיריים
מחבת
7
להוסיף יין שנותר, קורנית, פטרוזיליה, עלה דפנה כדי stockpot; להביא לרתוח על חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים בעדינות 2 שעות, ברפרוף קצף ושומן מפני השטח מדי פעם. מסננים מרק דרך מסננת בסדר לתוך קערה גדולה. להשליך מוצקים. כיסוי וצינה מרק במשך 8 שעות או לילה. רזה מוצק שומן מפני השטח של מרק; להשליך שומן.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
פטרוזיליה
מרק
טימין
יין
ציוד שתשתמש בו
סיר
מסננת
קערה
8
כדי להכין עוף, לחמם סיר גדול על חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
9
הוסף רבעי עוף למחבת; לבשל 5 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
מגורי רגל עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
הסר עוף מהמחבת. נגב טפטוף ממחבת עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
11
מוסיפים רבעי עוף, פטריות ומרק למחבת; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד העוף נעשה.