עוף עם סלסת גן לשניים
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לקופסת המתכונים שלך, עוף עם סלסת גינה לשניים עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -29 גרם חלבון , 9 גרם שומן , ובסך הכל 247 קלוריות . מתאים ל-2 מנות. אם יש לכם חצאי חזה עוף, גבינת ג'ק פלפל, כמון טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית מקסיקנית. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 59% . הציון הזה די טוב. טוסט אבוקדו עם בצל מתוק מקורמל, עגבניות ענבים, עירית גינה טרייה ופריחת עירית , לזניה קלה לגינה , ופלפלים אדומים אפויים בגינה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את מיץ הליים, השמן, מלח השום והפלפל. מניחים בצד 3 כפות.
יוצקים את תערובת מיץ הליים הנותרת לתוך שקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף עוף. לאטום ולהפוך לציפוי; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 10 דקות.
בינתיים, מערבבים בקערה קטנה את התירס, העגבנייה, הפלפל, הבצל הירוק, הכמון ו-2 כפות תערובת מיץ הליים השמורה. מכסים ומקררים.
מסננים וזורקים את המרינדה מהעוף. בעזרת מלקחיים עם ידיות ארוכות, מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. צולים, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 אינץ' מהחום במשך 5-6 דקות מכל צד או עד שמדחום בשר מצביע על 170°, מבסוטים פעמיים בשארית תערובת מיץ הליים.
למעלה עם גבינה; לצלות או לצלות 1-2 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.