קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

עוף עם רוטב תפוז-מרווה עם פיתולי לחם ממולאים בגבינת עשב

עוף עם רוטב תפוז-מרווה עם פיתולי לחם ממולאים בגבינת עשב
עוף עם רוטב תפוז-מרווה עם פיתולי לחם ממולאים בגבינת עשב עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 616 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות ואספו טימין, מיץ תפוזים, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 63%, המנה הזו מוצקה. פיתולי לחם עשב, עוף עשב ממולא בגבינת בורסין, ו עוף עשב ממולא בגבינת בורסין דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מגלגלים בצק מקל לחם ל -12 מקלות לחם נפרדים. בעזרת קצה אצבע רטוב יוצרים" תעלה " במרכז כל מקל לחם.
מרכיבים שתצטרך
בצק מקל לחםבצק מקל לחם
3
מורחים גבינה לתעלות (בערך 1/2 כפית למקל לחם). מקפלים מעל מקלות לחם, מכסים מילוי וצובטים את הקצוות יחד לאיטום. מתחו וסובבו את מקלות הלחם לפיתולים בגודל 8 אינץ ' והניחו זה לצד זה על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
מברישים פיתולים בחלבון ביצה ומפזרים מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
5
אופים 12 דקות, עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
בינתיים מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את שני צידי העוף במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים עוף למחבת ומבשלים 2 דקות לכל צד, עד להזהבה. בקערה בינונית מקציפים יחד מיץ תפוזים, חרדל, עמילן תירס, טימין ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים תערובת למחבת ומביאים לרתיחה. מבשלים 2 עד 3 דקות, עד שהרוטב מסמיך והעוף מבושל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מגישים 4 חצאי חזה עוף עם כל הרוטב ופיתולי הלחם. שמור את העוף שנותר לגלילי אביב.
מרכיבים שתצטרך
חצאי חזה עוףחצאי חזה עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה