עוף עם רוטב תפוז-מרווה עם פיתולי לחם ממולאים בגבינת עשב
עוף עם רוטב תפוז-מרווה עם פיתולי לחם ממולאים בגבינת עשב עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 616 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות ואספו טימין, מיץ תפוזים, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 63%, המנה הזו מוצקה. פיתולי לחם עשב, עוף עשב ממולא בגבינת בורסין, ו עוף עשב ממולא בגבינת בורסין דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מגלגלים בצק מקל לחם ל -12 מקלות לחם נפרדים. בעזרת קצה אצבע רטוב יוצרים" תעלה " במרכז כל מקל לחם.
מורחים גבינה לתעלות (בערך 1/2 כפית למקל לחם). מקפלים מעל מקלות לחם, מכסים מילוי וצובטים את הקצוות יחד לאיטום. מתחו וסובבו את מקלות הלחם לפיתולים בגודל 8 אינץ ' והניחו זה לצד זה על תבנית עם נייר אפייה.
מברישים פיתולים בחלבון ביצה ומפזרים מלח ופלפל שחור.
אופים 12 דקות, עד להזהבה.
בינתיים מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את שני צידי העוף במלח ופלפל שחור.
מוסיפים עוף למחבת ומבשלים 2 דקות לכל צד, עד להזהבה. בקערה בינונית מקציפים יחד מיץ תפוזים, חרדל, עמילן תירס, טימין ומרווה.
מוסיפים תערובת למחבת ומביאים לרתיחה. מבשלים 2 עד 3 דקות, עד שהרוטב מסמיך והעוף מבושל.
מגישים 4 חצאי חזה עוף עם כל הרוטב ופיתולי הלחם. שמור את העוף שנותר לגלילי אביב.