קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

עוף עם רוטב תפוז-מרווה עם פיתולי לחם ממולאים בגבינת עשב

עוף עם רוטב תפוז-מרווה עם פיתולי לחם ממולאים בגבינת עשב
עוף עם רוטב תפוז-מרווה עם פיתולי לחם ממולאים בגבינת עשב עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 616 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות ואספו טימין, מיץ תפוזים, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 63%, המנה הזו מוצקה. פיתולי לחם עשב, עוף עשב ממולא בגבינת בורסין, ו עוף עשב ממולא בגבינת בורסין דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מגלגלים בצק מקל לחם ל -12 מקלות לחם נפרדים. בעזרת קצה אצבע רטוב יוצרים" תעלה " במרכז כל מקל לחם.
מרכיבים שתצטרך
בצק מקל לחםבצק מקל לחם
3
מורחים גבינה לתעלות (בערך 1/2 כפית למקל לחם). מקפלים מעל מקלות לחם, מכסים מילוי וצובטים את הקצוות יחד לאיטום. מתחו וסובבו את מקלות הלחם לפיתולים בגודל 8 אינץ ' והניחו זה לצד זה על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מברישים פיתולים בחלבון ביצה ומפזרים מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
5
אופים 12 דקות, עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בינתיים מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את שני צידי העוף במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
מוסיפים עוף למחבת ומבשלים 2 דקות לכל צד, עד להזהבה. בקערה בינונית מקציפים יחד מיץ תפוזים, חרדל, עמילן תירס, טימין ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
8
מוסיפים תערובת למחבת ומביאים לרתיחה. מבשלים 2 עד 3 דקות, עד שהרוטב מסמיך והעוף מבושל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
מגישים 4 חצאי חזה עוף עם כל הרוטב ופיתולי הלחם. שמור את העוף שנותר לגלילי אביב.
מרכיבים שתצטרך
חצאי חזה עוףחצאי חזה עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק