מיני לחם בננה מחיטה מלאה עם פצפוצי שוקולד יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם מלח כשר, חלב, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו מיני חיטה מלאה שוקולד לחמים דלעת: אין סוכר הוסיף, מיני לחם בננה, ו מאפינס בננה חיטה עם שבבי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F. מעיל הצדדים והתחתונים של 4 מחבתות כיכר מיני (5 3/4 על ידי 3 1/4 על ידי 2 1/4 אינץ') עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
תנור
2
מקציפים יחד את שני הקמחים, את אבקת האפייה, סודה לשתיה, קינמון, זנגביל ומלח בקערה בינונית. מניחים בצד 1 כף של תערובת יבשה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
ג ' ינג ' ר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
באמצעות מזלג, מחית 2 1/2 בננות עם שני הסוכרים בקערה גדולה עד התערובת חלקה בעיקר עם כמה חתיכות קטנות של בננה.
מרכיבים שתצטרך
בננה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיפים את השמן והביצה ומערבבים עד לשלב. מערבבים את החומרים יבשים עד רק בשילוב ולאחר מכן מערבבים בחלב. לזרוק את שבבי השוקולד עם תערובת קמח שמורות לקפל לתוך הבלילה. מחלקים את הבלילה בין מחבתות כיכר מוכן. חותכים דק את הבננה 1/2 הנותרים ומניחים 4 עד 5 פרוסות בקו חופף לאורך מרכז כל כיכר מיני על גבי הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
בננה
קמח לכל מטרה
חלב
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
5
אופים עד צמרות כיכרות הם זהובים וקיסם שיניים מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי, 30 עד 35 דקות. לקרר את הלחמים במחבת במשך 10 דקות ולאחר מכן להפוך כל מחבת במהופך כדי לשחרר את הלחמים. מגניב לגמרי, צד פרוסת בננה למעלה, על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
בננה
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
מתלה תיל
תנור
מחבת
6
הערות קוק: כדי להקפיא לשימוש מאוחר יותר, לעטוף כל כיכר תחילה בניילון נצמד ולאחר מכן לסכל. להוציא את הכיכרות הקפואות בלילה שלפני השימוש ולהפשיר במקרר.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
רדיד אלומיניום
7
אתה יכול גם לאפות את הבלילה כמו כיכר גדולה 1 במחבת כיכר מתכת משומנת 9 על 5 אינץ ' במשך 55 עד 60 דקות, מכסה את הלחם ב 10 הדקות האחרונות עם חתיכת נייר אם זה חומים מהר מדי. מגניב במחבת 10 דקות ולאחר מכן להתברר להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.