עוף פחית בירה
עוף פחית בירה נטול גלוטן,, חלב חינם, ו ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. אם יש לכם פפריקה, פלפל טחון, אבקת צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, בירה-בריין-Can Chicken, ו גבינה מעושנת ופונדו בירה עם נקניקיות מבושלות בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני-גבוה, על 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים את הסוכר החום, אבקת צ ' ילי, פפריקה, חרדל יבש, מלח ופלפל שחור טחון בקערה קטנה.
מניחים את פחית חצי מלאה של בירה במרכז צלחת.
יש לשטוף את העוף מתחת למים זורמים קרים. להיפטר giblets ואת הצוואר מן העוף; לנקז יבש טפיחה. להתאים עוף שלם על פחית בירה עם הרגליים בתחתית; לשמור זקוף.
מפזרים 1 כפית של תערובת תיבול לתוך החלל העליון של העוף. הבירה עשויה קצף כאשר התבלינים נופלים בתוך הפחית. לשפשף את תערובת תיבול הנותרים על פני כל פני השטח של העוף.
מניחים את העוף, עומד על הפחית, ישירות על הגריל שחומם מראש. סגור את המכסה ומנגל את העוף עד שכבר לא ורוד על העצם והמיצים לרוץ ברור, על 1 שעה 15 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 180 מעלות F (82 מעלות C).
הסר את העוף מן הגריל ולהשליך את פחית הבירה. מכסים את העוף עם גיליון כפול של רדיד אלומיניום, ומאפשרים לנוח באזור חם במשך 10 דקות לפני חיתוך.