עוף פטריות אפוי
עוף פטריות אפוי דורש מסביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם גבינת מוצרלה חלקית, מרק עוף, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: עוף פטריות אפוי, עוף פטריות אפוי אני, ו עוף פטריות אפוי.
הוראות
לשטח כל חזה עוף חצי עד 1/4-in. עובי.
מניחים קמח בשקית פלסטיק resealable; להוסיף עוף, כמה חתיכות בכל פעם. לאטום וללחוץ למעיל.
במחבת גדולה, עוף חום ב 2 כפות חמאה על שני הצדדים.
העברה ל11-in משומן. אקס-7-אין. צלחת אפייה. באותו מחבת, פטריות לטגן בחמאה הנותרת עד רך.
מוסיפים את המרק, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה; לבשל במשך 5 דקות או עד הנוזל מצטמצם 1/2 כוס. כפית על עוף.
אופים, חשוף, ב 375° במשך 15 דקות או עד עוף הוא כבר לא ורוד.
אופים 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת.