עוף פיקטה
עוף פיקטה דורש מסביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מניית עוף, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף פיקטה, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עוף העונה עם מלח ופלפל. לדלות עוף בקמח ולנער את עודף.
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, להמיס 2 כפות חמאה עם 3 כפות שמן זית. כאשר חמאה ושמן מתחילים לרחוש, מוסיפים 2 חתיכות של עוף ומבשלים במשך 3 דקות. כאשר העוף הוא השחמה, להעיף ולבשל בצד השני במשך 3 דקות.
הסר והעברה לצלחת. להמיס 2 כפות יותר חמאה ולהוסיף עוד 2 כפות שמן זית. כאשר חמאה ושמן מתחילים לרחוש, מוסיפים את 2 חתיכות האחרות של עוף וחום שני הצדדים באותו אופן.
הסר מחבת מחום ולהוסיף עוף לצלחת.
לתוך המחבת להוסיף את מיץ לימון, מלאי וצלפים. חזור לתנור ולהביא לרתיחה, גירוד חתיכות חומות מהמחבת עבור טעם נוסף. בדוק לתיבול. להחזיר את כל העוף למחבת ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים 2 כפות הנותרים חמאה לרוטב ולטפוח במרץ.
יוצקים רוטב על עוף ומקשטים עם פטרוזיליה.