עוף פיקטה עם לימון, צלפים ולבבות ארטישוק
עוף פיקטה עם לימון, צלפים ולבבות ארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 454 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פפריקה, צלפים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: פסטה שיער מלאך עם עוף, לבבות ארטישוק, עגבניות, צלפים, פטה ולימון, דג סנדל עם לבבות ארטישוק אביבי וצלפים, ו ביצים בכור המצרף עם לבבות ארטישוק, תפוחי אדמה וצלפים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים עוף בשקיות zip-top ו pound עם פטיש בשר או מערוך עד 1/4 אינץ ' עבה.
הסר עוף משקית ועונה בכל רחבי עם מלח ופלפל שחור. בצלחת רדודה (או שקית ניילון), לשלב קמח, גרידת לימון, פפריקה, ואבקת שום.
מוסיפים עוף ופונים למעיל.
הסר עוף מתערובת קמח ולנער את עודף קמח.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף ו לטגן 2 דקות לכל צד, עד חום זהוב מבושל דרך.
מוסיפים מיץ לימון, יין ומרק עוף ומביאים לרתיחה. מבשלים 5 דקות, עד עוף מבושל דרך רוטב מתעבה.
מוסיפים לבבות ארטישוק וצלפים ומבשלים 1 דקה כדי להתחמם דרך.
לבשל אורז על פי הוראות החבילה, הוספת שעועית לימה בתחילת תהליך הבישול.
מגישים עוף ורוטב עם אורז.