עם כפית נסו עוף ברוטב פפיאן, עוף מצופה בקמח תירס ברוטב פפיאן, ו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את המטגן.
2
הסר שכבת נייר חיצונית מטומטילו ולאחר מכן לשטוף אותם במים חמים כדי להסיר חלק מהדביקות הטבעית שלהם. להתייבש, ואז לחתוך לרבעים. לזרוק tomatillos ו poblano עם 2 כפיות שמן, במקום על תבנית אפייה ו לצלות עד חרוך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני.
4
מוסיפים זרעי דלעת, פלפל, allspice, וכמון וטוסט עד זרעי דלעת הם ריחניים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
העברה לצלחת.
6
באותו מחבת סאוט, מחממים 2 כפיות שמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים בצל ומבשלים עד רך שקוף, על 5 דקות, מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
8
מניחים tomatillos, poblano, בצל ושום, כוסברה, מרק עוף, jalapeno, זרעים קלויים ותבלינים ומלח בבלנדר להתמזג גבוה עד חלקה לחלוטין, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
9
מחממים את 2 הכפיות הנותרות שמן זית במחבת ומבשלים את העוף עד להשחמה משני הצדדים וכמעט מבושל דרך, כ 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים רוטב פפיאן למחבת, מכסים חתיכות עוף. מביאים לרתיחה ומבשלים 3 עד 5 דקות נוספות, עד העוף מבושל דרך.