עוף צידים לבבי של תרזה
עוף צידים לבבי של תרזה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1003 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות portobello תינוק, בזיליקום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-45 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . נסו פיקטה עגל או עוף של תרזה, סלט יווני של תרזה, ו אורז פילאף של תרזה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הפנצ ' טה עד שהוא מתחיל להפוך לחום כהה, 5 עד 8 דקות.
הסר את חתיכות pancetta מהמחבת עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
מערבבים את הקמח, תיבול איטלקי, פתיתי פלפל אדומים בקערה רדודה.
לחץ על הירכיים עוף לתוך תערובת הקמח, הקשה על כל קמח רופף.
מחממים את הירכיים עוף במחבת עם שמן ו pancetta מטפטף, 8 עד 10 דקות לכל צד.
להעביר את הירכיים עוף למגש ולשמור חם.
מבשלים ומערבבים את פלפל ירוק, בצל מתוק, ופטריות פורטובלו באותו מחבת עד הבצל הופך שקוף, כ 8 דקות.
מערבבים את בזיליקום, שום, רסק עגבניות, עגבניות חתוכות לקוביות עם המיץ שלהם, ויין אדום לרוטב.
מביאים את הרוטב לרתיחה, ומחזירים את העוף והפנצ ' טה לרוטב. אם הרוטב אינו מכסה כמעט את חתיכות העוף, מערבבים ביין אדום יבש יותר.
להפחית את החום לנמוך, ומבשלים את העוף והרוטב עד הירכיים עוף רך כבר לא ורוד בפנים, 35 עד 50 דקות.
אם אתה מעדיף רוטב עבה, להקציף קורנפלור עם מים 1 כף של הרוטב, ומערבבים את התערובת למחבת עד מעובה.
כ -15 דקות לפני ההגשה, להביא סיר גדול של מים מלוחים קלות ולהביא לרתיחה.
מערבבים בריגטוני וחוזרים לרתיחה. הטבח חשף מעל חום בינוני, תוך ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך אבל הוא עדיין מעט מוצק, כ 13 דקות; לנקז.
כדי לשרת, להעביר את rigatoni מבושל מגש גדול העליון עם ירכיים עוף.
רוטב מצקת בנדיבות על העוף והפסטה, ומפזרים את המנה עם גבינת פרמזן, מלח ופלפל שחור.