עוף צלוי
עוף צלוי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1378 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 79 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תרנגולות, רוטב הויסין, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו עוף צלוי, עוף צלוי, ו עוף צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
להשרות את התרנגולות ב 2/3 של רוטב ברביקיו במשך כמה שעות או לילה במקרר.
מחממים את הגחלים בגריל פחם.
מורחים את החלק התחתון של הגריל עם שכבה אחת של גחלים חמות ולאחר מכן להוסיף עוד כמה גחלים 5 דקות לפני הבישול, אשר ישמור על האש הולך יותר.
מניחים את מגורי העוף על הגריל, צד העור למטה, ומבשלים כ 45 דקות, מפנה פעם או פעמיים לבשל באופן שווה משני הצדדים.
מברשת עם המרינדה לפי הצורך. מגורי העוף נעשים כאשר אתה מכניס סכין בין רגל הירך ואת המיצים לרוץ ברור. זרוק כל המרינדה בשימוש.
מגישים עם רוטב ברביקיו נוסף בצד.
בסיר גדול על חום נמוך, לטגן את הבצל ואת השום עם שמן צמחי במשך 10 עד 15 דקות, עד הבצל הם שקופים אבל לא השחמה.
מוסיף את רסק העגבניות, חומץ, דבש, רוטב ווסטרשייר, חרדל, רוטב סויה, רוטב הויסין, אבקת צ ' ילי, כמון, פתיתי פלפל אדום. מבשלים נחשפו על אש נמוכה במשך 30 דקות. השתמש מיד או לאחסן במקרר.