תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי Strathearn. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 801 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מרק עוף, שמן זית, פטריות מפוארות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו עוף צלוי עם ביב חסה ויניגרט עוף צלוי, טפנד זיתים מצופה עוף וקינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים ובזיליקום, ו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
שלב 1 כוס מים, דבש, מלח, עלי מפרץ, שום טימין בסיר גדול. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. פעם אחת לרתיחה, לכבות את החום ולהוסיף את קוביות הקרח.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
קוביות קרח
שום
דבש
טימין
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מניחים את העוף והמלח לתוך שקית פלסטיק גלון resealable גדולה. מקררים, מביאים את העוף למקרר, למשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
מלח
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
3
עבור זיגוג הדבש: בסיר קטן מעל חום בינוני-נמוך, לטאטא את הדבש, חומץ ומיץ תפוזים עד רק רותח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
חומץ
זיגוג
דבש
ציוד שתשתמש בו
סיר
מקציף
4
הסר מהחום ולהניח בצד בטמפרטורת החדר עד מוכן לשימוש.
5
עבור העוף:פעם גרגר, להסיר את מגורי העוף מן השקית יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
מגורי רגל עוף
עוף שלם
6
מפזרים את העוף במלח ופלפל ומניחים את עור הצד לתוך מחבת ברזל יצוק.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מניחים לתוך התנור. צלוי עד הטמפרטורה הפנימית קורא 155 מעלות F, כ 50 דקות, מרפרף באמצע זמן האפייה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
הסר מהתנור, לצחצח את העוף עם זיגוג הדבש, ולאחר מכן לחזור לתנור. לסיים צליית העוף עד העור הוא פריך ואת הטמפרטורה הפנימית קורא 165 מעלות F, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
זיגוג
דבש
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
הסר את העוף ולאפשר לנוח על 10 דקות. שמור את טפטוף המחבת.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
לרוטב: לאותו מחבת יצוק ברזל, על אש בינונית גבוהה, מוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוסיפים את הפטריות, השום והצלצלי, וזורקים לשלב. אפשר לרכך, להיזהר לא לשרוף. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
שאלות
שום
12
מוסיפים את הקמח ומקציפים לשלב עם השומן. המשך לבשל את העמילן במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
13
הוסף את היין הלבן לגרד כל חתיכות משחימים על החלק התחתון של המחבת. להפחית בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
יין לבן
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
מוסיפים את ציר העוף ומפחיתים בחצי, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
15
להסיר מהחום ולטפטף בשמן כמהין. מערבולת בחמאה. מתבלים במלח ופלפל. מסדרים את חתיכות העוף על צלחת הגשה, מסיים עם רוטב כמהין.