עוף צלוי איטי עם רוטב תוצרת בית
עוף צלוי איטי עם רוטב תוצרת בית הוא מנה עיקרית המגישה 6. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ציר עוף, קמח, עלי קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. מתכונים דומים: צלי סיר בישול איטי עם הרוטב הטוב ביותר, סיר בישול איטי צלי עם רוטב, ו צלי בקר בווארי איטי עם רוטב.
הוראות
מחממים תנור ל 160c / 140c מאוורר / גז 3 ולשים את העוף בדיל קלייה.
לשים את החמאה לתוך קערה קטנה ולהוסיף את עשבי תיבול ושפע של תיבול. מגררים את גרידת הלימון ומועכים הכל יחד עם החמאה באמצעות מזלג. לשפשף את זה על חזה עוף, רגליים וכנפיים, ואז לדחוף את כל לימון מגורד לחלל הגדול של העוף.
יוצקים חצי מהמניה לתוך הפח. השתמש גיליון גדול של נייר אלומיניום (או כמה חתיכות קטנות יותר) כדי לכסות את העוף לדחוס יחד את נייר הכסף לאורך הקצוות של הפח כך שכל הדבר אטום. שים בתנור ולהגדיר טיימר שלך במשך 2 שעות.
בזהירות להסיר את רדיד מן העוף, להגדיל את התנור ל 220c / 200c מאוורר / גז 7, ולשים את העוף בחזרה לעוד 30 דקות. אם אתה מכין את תפוחי האדמה הצלויים הפריכים (ראה 'הולך טוב עם'), לשים אותם עכשיו, מתחת לתרנגולת. לאחר 30 דקות, להוציא את העוף מהתנור ולהרים אותו על צלחת הגשה (להזיז את תפוחי האדמה למעלה). מכסים את העוף בנייר כסף ומניחים בצד בזמן שאתה מכין את הרוטב.
להטות את מיצי העוף ואת המניה מהפח לתוך כד.
שים את הפח על חום בינוני על הכיריים שלך ולהשתמש כף עץ כדי לערבב את הקמח ואת מרמייט, אם באמצעות, עם התזה של המיצים כדי להפוך את הדבק. אם אתה רוצה, כפית את השומן מהחלק העליון של מיצי העוף בקנקן, ולאחר מכן בהדרגה לערבב את זה לתוך הפח כדי להפוך רוטב חלק.
הוסף כמה שיותר משאר המניות כמו שאתה צריך לעשות רוטב טוב, ולאחר מכן לשרת עם העוף.