קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

עוף צלוי איטי עם רוטב תוצרת בית

עוף צלוי איטי עם רוטב תוצרת בית
עוף צלוי איטי עם רוטב תוצרת בית הוא מנה עיקרית המגישה 6. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ציר עוף, קמח, עלי קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. מתכונים דומים: צלי סיר בישול איטי עם הרוטב הטוב ביותר, סיר בישול איטי צלי עם רוטב, ו צלי בקר בווארי איטי עם רוטב.

הוראות

1
מחממים תנור ל 160c / 140c מאוורר / גז 3 ולשים את העוף בדיל קלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לשים את החמאה לתוך קערה קטנה ולהוסיף את עשבי תיבול ושפע של תיבול. מגררים את גרידת הלימון ומועכים הכל יחד עם החמאה באמצעות מזלג. לשפשף את זה על חזה עוף, רגליים וכנפיים, ואז לדחוף את כל לימון מגורד לחלל הגדול של העוף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים חצי מהמניה לתוך הפח. השתמש גיליון גדול של נייר אלומיניום (או כמה חתיכות קטנות יותר) כדי לכסות את העוף לדחוס יחד את נייר הכסף לאורך הקצוות של הפח כך שכל הדבר אטום. שים בתנור ולהגדיר טיימר שלך במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בזהירות להסיר את רדיד מן העוף, להגדיל את התנור ל 220c / 200c מאוורר / גז 7, ולשים את העוף בחזרה לעוד 30 דקות. אם אתה מכין את תפוחי האדמה הצלויים הפריכים (ראה 'הולך טוב עם'), לשים אותם עכשיו, מתחת לתרנגולת. לאחר 30 דקות, להוציא את העוף מהתנור ולהרים אותו על צלחת הגשה (להזיז את תפוחי האדמה למעלה). מכסים את העוף בנייר כסף ומניחים בצד בזמן שאתה מכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
להטות את מיצי העוף ואת המניה מהפח לתוך כד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
6
שים את הפח על חום בינוני על הכיריים שלך ולהשתמש כף עץ כדי לערבב את הקמח ואת מרמייט, אם באמצעות, עם התזה של המיצים כדי להפוך את הדבק. אם אתה רוצה, כפית את השומן מהחלק העליון של מיצי העוף בקנקן, ולאחר מכן בהדרגה לערבב את זה לתוך הפח כדי להפוך רוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרמייטמרמייט
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
הוסף כמה שיותר משאר המניות כמו שאתה צריך לעשות רוטב טוב, ולאחר מכן לשרת עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן