עוף צלוי בזיגוג תאנה עם מלית לחם תירס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 764 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. אם יש לך חמאה, ביצים, תאנים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו עוף צלוי בזיגוג תאנה עם מלית לחם תירס, עוף צלוי בריח צמחי עם מילוי לחם תירס., ו הודו בר צלוי עם לחם תירס כחול-שרימפס מלית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את התאנים, דבש ומיץ לימון בקערה גדולה; מוסיפים 3 כוסות מים חמים. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד עד שהתאנים רכות ורכות, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים את הנוזל לתוך קערה נפרדת; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את הבצל ורוזמרין בעדינות לטגן עד שקוף, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיף את הנקניק ו לטגן עד השחמה, 10 עד 12 דקות. לגרד את תערובת הנקניק לתוך הקערה עם התאנים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את חתיכות לחם התירס ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. תן לו זריקה טובה עד שהוא משולב היטב. בקערה נפרדת, לטאטא את הביצים, שמנת כבדה ומניה 1/2 כוס; לשפוך מעל תערובת לחם תירס-נקניק ומערבבים לשלב, להוסיף עד 1/2 כוס יותר מלאי אם התערובת יבשה. תניח בצד בזמן שאתה עובד על תרנגול ההודו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כף גדושה פלפל לבן
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לשטוף את טורקיה ביסודיות בפנים ובחוץ עם מים קרים להתייבש עם מגבות נייר. באמצעות האצבעות שלך, בעדינות להרים את העור מן השד טורקיה ולעסות את מקל 1 ריכך חמאה על בשר השד.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מפזרים את החלל ואת העור בנדיבות עם מלח ופלפל. דחוף את הציפור עם המילוי של לחם התירס. להצליב את הרגליים אחד על השני ולקשור עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
מילוי לחם תירס
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
7
שים את ההודו על מתלה במחבת צלייה גדולה ומניח אותו בתנור. צלי 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בינתיים, להפוך את זיגוג: להביא את הנוזל תאנה שמורות לרתיחה בסיר קטן מעל חום בינוני; לבשל עד מופחת בחצי, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מוסיפים את חומץ בלסמי ומבשלים עד סירופי, כ -8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
10
חותכים את מקל החמאה הנותר ולוקחים אותו לזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
לאחר ההודו קלוי 2 שעות, לרסס אותו עם זיגוג התאנה ולהמשיך צלייה עד מדחום מוכנס לתוך החלק הבשרני של הירך רושמים 170 מעלות F, 30 דקות עד 1 שעה יותר. (אם הרגליים או השד חום מהר מדי במהלך צלייה, לכסות אותם בנייר כסף.)
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכן
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
להעביר את טורקיה מגש או קרש חיתוך, באופן רופף לכסות עם נייר ולתת לנוח עד 30 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. קארתאוסרהוף רוסלינג טרוקן מכניס את גוואקס עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.