עוף צלוי במחבת עם פרושוטו, רוזמרין ולימון
אם יש לך בערך 1 שעה ו 5 דקות כדי לבלות במטבח, עוף צלוי במחבת עם פרושוטו, רוזמרין ולימון עשוי להיות מרהיב ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 611 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם ציר עוף, מיץ לימון, פרושוטו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 43%, וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חזה עוף צלוי במחבת עם עור פריך + רוטב מחבת טימין רוזמרין, חזה עוף צלוי במחבת עם עור פריך + רוטב מחבת טימין רוזמרין, ו חזה עוף צלוי במחבת עם עור פריך + רוטב מחבת טימין רוזמרין.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
שים ברזל יצוק או מחבת תנור אחרת גדולה מספיק כדי להחזיק את העוף בשכבה אחת, או תבנית צלייה קטנה, על אש בינונית ולקבל אותו טוב וחם.
מזלפים את התבנית בספירת 3 שמן.
מוסיפים את הפרושוטו והרוזמרין ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהפרושוטו פריך ומשחים קלות, 3 עד 4 דקות. לדחוף 1 צד של המחבת. מתבלים את העוף משני הצדדים בכמות נדיבה של מלח ופלפל ומוסיפים אותו לתבנית, עם העור כלפי מטה, בשכבה אחת. מבשלים כ -5 דקות עד שהעור מתחיל להתייצב ופריך. הופכים ומבשלים עוד 3 דקות. הופכים את העוף שוב, מכניסים את התבנית לתנור וצולים עד שהעוף רך ומבושל, כ -30 דקות נוספות.
מוציאים את התבנית מהתנור.
מוציאים את העוף והפרושוטו מהמחבת ומסדרים על מגש כדי להתחמם בזמן שמכינים את רוטב המחבת.
יוצקים את כל פרט לכ -1 כף משומן העוף המעובד ומחזירים את התבנית לכיריים. מערבבים פנימה את הציר ומיץ הלימון. מבשלים על אש בינונית, מגרדים את הטעמים הדבוקים לתחתית התבנית בעזרת כף עץ, עד שהם מצטמצמים לסירופ, 3 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מזלפים את רוטב התבנית על העוף ומגישים מיד.