עוף צלוי בצ'ילה-ליים
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, גרידת ליים, צ'ילי סראנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. נסו קלוי צ'ילה-ליים Broccolini, כרובית ליים קלויה צ'ילה – 0 נקודות, ו כתף חזיר צלויה ליים וצ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F ולסדר מתלה באמצע. לטפוח עוף יבש עם מגבות נייר.
להסיר את הצוואר ואת כל הקרביים מן החללים ולהשליך.
כדי spatchcock, להשתמש זוג חד של מזמרה עוף או מספריים מטבח לחתוך לאורך עמוד השדרה; להסיר ולהשליך.
מניחים עוף, חזה כלפי מעלה, ולחץ כלפי מטה כדי לשטח אותו הוא שוכב שטוח לחלוטין.
מערבבים את שאר החומרים בקערה קטנה ומערבבים עד בשילוב שווה. עונה ולהתאים טעם לפי הצורך. לשחרר את העור מן השד והרגליים של העוף, באמצעות הידיים הנקיות שלך, להפיץ 1/2 של התערובת מתחת. לשפשף את התערובת הנותרת בכל רחבי החלק החיצוני של העוף. מניחים בצד בעוד התנור מתחמם, לפחות 20 דקות.
להניח עוף במחבת צלייה או בתבנית אפייה מצויד מתלה וצלי עד מבושל מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך רשם הירך 165 מעלות F, כ 50 עד 60 דקות; בואו לשבת לפחות 10 דקות לפני גילוף.