עוף צלוי ברוטב דיז'ון
עוף צלוי עם רוטב דיז'ון עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 652 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך חלקי עוף, שאלוט, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו סלמון צלוי ברוטב דיז'ון שמיר, כרובית צלויה שלמה עם רוטב דיז'ון שמנת, ו אספרגוס קלוי עם דיז'ון-רוטב לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232° עם מתלה באמצע.
לטפוח עוף יבש ומפזרים 1 1/4 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. עבודה ב 2 קבוצות, עוף חום, צד העור למטה הראשון ופונה פעם אחת, על 5 דקות לכל אצווה.
להחזיר את כל העוף, צד העור למעלה, למחבת ולצלות בתנור עד רק מבושל דרך, 15 עד 20 דקות.
מעבירים עוף למגש, ולאחר מכן מוסיפים בצלצלים, יין ומרק למיצי פאן במחבת ומרתיחים, מגרדים את כל חתיכות חומות, עד מופחת בחצי, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים שמנת ומרתיחים עד מעט מעובה, על 1 דקה.
מסננים רוטב דרך מסננת לקערה.
להקציף חרדל, עירית, מלח ופלפל לפי הטעם.