עוף צלוי בריח רוזמרין
מנה אחת מכילה 92 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מגיש 20 . מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, רוזמרין, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו בישול איטי Rotisserie לימון - רוזמרין עוף, עוף בגריל רוזמרין ברקת, ו תנור רוזמרין ברקת עוף מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול לשלב את החומרים מי מלח. מערבבים היטב כדי לפזר את הסוכר והמלח.
לטבול את העוף במי מלח, השד בצד למטה, ומקרר במשך 6 עד 12 שעות.
הכן את הגריל לבישול עקיף על חום בינוני (350 עד 232°).
הסר את העוף מהסיר וזרוק את המלח. ללטף את העוף יבש עם מגבות נייר. מסבך את העוף עם חוט קצבים.
בעקבות הוראות גריל, לאבטח את העוף באמצע רוק rotisserie, לשים את הרוק במקום, ולהפעיל את המנוע.
מניחים מחבת נייר חד פעמית גדולה מתחת לתרנגולת כדי לתפוס את הטפטוף. מבשלים את העוף על חום בינוני עקיף, עם המכסה סגור, במשך 1 שעה.
אם הגריל שלך יש צורב אינפרא אדום בחלק האחורי של הגריל, לאחר 1 שעה של בישול, להדליק את המבער ולהגדיר אותו לחום בינוני (עוזב את מבערים חיצוניים רגילים על בינוני ואת המבערים באמצע כבוי). אם הגריל שלך אין צורב אינפרא אדום, להמשיך לבשל את העוף כפי שאתה עושה. כך או כך, לבשל את העוף עד פני השטח הוא חום זהוב עמוק ואת הטמפרטורה הפנימית מגיע 160 עד 74° בחלק העבה ביותר של הירך (לא נוגע העצם). זה צריך לקחת 10 עד 20 דקות עם מבער אינפרא אדום ו 20 עד 30 דקות ללא צורב אינפרא אדום. שים לב שהעור של העוף לא נשרף.
כאשר העוף מבושל לחלוטין, לכבות את מנוע rotisserie ולהסיר את הרוק מן הגריל. להטות את העוף זקוף על מחבת לסכל כך הנוזל שהצטבר בחלל התרנגולות נשפך לתוך המחבת.
תן מנוחה במשך 10 עד 15 דקות (הטמפרטורה הפנימית תעלה 5 עד 10 מעלות במהלך תקופה זו.)
מעבירים את העוף מהרוק ללוח חיתוך.