עוף צלוי לימון-שום עם שעועית ירוקה מוקפצת
עוף צלוי לימון-שום עם שעועית ירוקה מטוגנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 51 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 729 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. אם יש לכם שמן זית, מלח, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו חזה עוף מוקפץ עם פול ושום ירוק, צלי לימון-שום עוף עם זיתים ירוקים, ו עוף צלוי עם לימון-שום שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 7 מרכיבים. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות בעדינות לדחוף בין העור לבשר. (לא לנתק את העור לחלוטין.) לשפשף חצי תערובת חמאה באופן שווה מתחת לעור.
לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט; טאק קצות הכנפיים תחת.
מורחים את החצי הנותר של תערובת החמאה על פני עוף.
מניחים עוף, השד בצד למעלה, על מתלה משומן קלות במחבת קלייה רדודה משומנת קלות.
אופים ב 450 במשך 30 דקות.
להפחית את החום ל 350, ואופים 45 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם הירך 18
מכסים באופן רופף עם רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת, במידת הצורך.
תסיר את העוף למגש הגשה, ותשאיר שאריות במחבת. מכסים את העוף בנייר כסף, ולתת לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
מביאים מיצי פאן לרתיחה במחבת גדולה; מוסיפים שעועית ירוקה, ומבשלים 5 עד 7 דקות או במידה הרצויה של רוך. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.