עוף צלוי סויה-ג'ינג'ר עם פטריות שיטאקי
עוף צלוי סויה-ג'ינג'ר עם פטריות שיטאקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 958 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 54 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זנגביל, עוף, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק עוף עם פטריות זנגביל ושיטאקי, עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, ו פטריות וכופתאות שיטאקי עם מרק זנגביל.
הוראות
במחבת 10 עד 12 ליטר, לשלב 1 רוטב סויה כוס, סוכר חום, 1/4 כוס ג ' ינג ' ר, 6 שיני שום, ו 4 ליטרים מים; לערבב היטב.
הסר קרביים מעוף ושמורה לשימושים אחרים. למשוך ולהשליך גושי שומן. יש לשטוף את הציפור היטב מבפנים ומבחוץ; לחדור את העור בכל רחבי עם מזלג.
שכב חזה עוף למטה במי מלח; כיסוי וצינה לפחות 4 או עד 12 שעות, הפיכת ציפור מספר פעמים.
להשליך מלח ולשטוף את העוף ביסודיות תחת מים זורמים קרים, משפשף בעדינות; לטפוח יבש. אם תרצה, לקפל קצות כנפיים תחת המפרק הראשון. הגדר חזה ציפור על מתלה בצורת V במחבת 11-by 17 אינץ'.
החל בצוואר, בעדינות להקל את האצבעות מתחת לעור כדי לשחרר אותו על השד. לדחוף 1/4 כוס כוס כוס כוסברה קצוצה מתחת לעור ולהתפשט באופן שווה על השד.
מניחים עלי כוסברה בחלל הגוף; להוסיף 2 כפות זנגביל הנותרים 4 שיני שום.
מפזרים עוף בקלילות עם מלח ופלפל.
צלי בתנור רגיל או הסעה של 425 במשך 30 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה, לערבב נותר 1/4 כוס רוטב סויה, 2 כפות ג ' ינג ' ר, ו 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס קצוצה עם מרק, חומץ, מירין, הויסין, ושמן שומשום. לשטוף ולנקז פטריות שיטאקה; לקצץ ולהשליך גבעולים. לשטוף ולנקז בצל ירוק; לקצץ ולהשליך מסתיים.
חותכים צמרות ירוקות וקוצצים; גם לקצוץ ישבנים לבנים.
מערבבים פטריות, חלקים לבנים קצוצים של בצל, וכל אבל 1/2 כוס קצוצה צמרות ירוקות עם תערובת סויה. להרים עם כפית מחוררת ולהפיץ סביב עוף במחבת; תערובת סויה מילואים.
ממשיכים לצלות עוף, הופכים ירקות עם מרית רחבה לאחר כ -20 דקות, עד מדחום מוכנס דרך החלק העבה ביותר של השד עד העצם מגיע 170, או 180 דרך החלק העבה ביותר של הירך במפרק, 3/4 עד 1/4 שעות יותר.
הכנס מזלג גילוף לתוך חלל הגוף, פגר פירסינג; להרים ציפור ולהטות לנקז מיצים למחבת. תציב עוף על מגש מעוטר. עם כפית מחוררת, לארגן ירקות סביב עוף.
תן לנוח במקום חם על 15 דקות.
בינתיים, לרפרף ולהשליך שומן מפן.
הוסף תערובת סויה שמורות ומערבבים לעתים קרובות על חום גבוה, גירוד חתיכות משחיתים חינם, עד מופחת 3/4 כוס, על 10 עד 12 דקות.
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך קנקן קטן או קערה.
מפזרים תערובת פטריות עם הנותרים 1/2 כוס קצוצה בצל ירוק צמרות. לגלף עוף ומגישים עם ירקות ומיצי פאן.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.