קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

עוף צלוי סויה-ג'ינג'ר עם פטריות שיטאקי

עוף צלוי סויה-ג'ינג'ר עם פטריות שיטאקי
עוף צלוי סויה-ג'ינג'ר עם פטריות שיטאקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 958 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 54 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זנגביל, עוף, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק עוף עם פטריות זנגביל ושיטאקי, עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, ו פטריות וכופתאות שיטאקי עם מרק זנגביל.

הוראות

1
במחבת 10 עד 12 ליטר, לשלב 1 רוטב סויה כוס, סוכר חום, 1/4 כוס ג ' ינג ' ר, 6 שיני שום, ו 4 ליטרים מים; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר קרביים מעוף ושמורה לשימושים אחרים. למשוך ולהשליך גושי שומן. יש לשטוף את הציפור היטב מבפנים ומבחוץ; לחדור את העור בכל רחבי עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
שכב חזה עוף למטה במי מלח; כיסוי וצינה לפחות 4 או עד 12 שעות, הפיכת ציפור מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
4
להשליך מלח ולשטוף את העוף ביסודיות תחת מים זורמים קרים, משפשף בעדינות; לטפוח יבש. אם תרצה, לקפל קצות כנפיים תחת המפרק הראשון. הגדר חזה ציפור על מתלה בצורת V במחבת 11-by 17 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
החל בצוואר, בעדינות להקל את האצבעות מתחת לעור כדי לשחרר אותו על השד. לדחוף 1/4 כוס כוס כוס כוסברה קצוצה מתחת לעור ולהתפשט באופן שווה על השד.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
6
מניחים עלי כוסברה בחלל הגוף; להוסיף 2 כפות זנגביל הנותרים 4 שיני שום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
7
מפזרים עוף בקלילות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
צלי בתנור רגיל או הסעה של 425 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בינתיים, בקערה גדולה, לערבב נותר 1/4 כוס רוטב סויה, 2 כפות ג ' ינג ' ר, ו 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס קצוצה עם מרק, חומץ, מירין, הויסין, ושמן שומשום. לשטוף ולנקז פטריות שיטאקה; לקצץ ולהשליך גבעולים. לשטוף ולנקז בצל ירוק; לקצץ ולהשליך מסתיים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
חותכים צמרות ירוקות וקוצצים; גם לקצוץ ישבנים לבנים.
11
מערבבים פטריות, חלקים לבנים קצוצים של בצל, וכל אבל 1/2 כוס קצוצה צמרות ירוקות עם תערובת סויה. להרים עם כפית מחוררת ולהפיץ סביב עוף במחבת; תערובת סויה מילואים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
ממשיכים לצלות עוף, הופכים ירקות עם מרית רחבה לאחר כ -20 דקות, עד מדחום מוכנס דרך החלק העבה ביותר של השד עד העצם מגיע 170, או 180 דרך החלק העבה ביותר של הירך במפרק, 3/4 עד 1/4 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
הכנס מזלג גילוף לתוך חלל הגוף, פגר פירסינג; להרים ציפור ולהטות לנקז מיצים למחבת. תציב עוף על מגש מעוטר. עם כפית מחוררת, לארגן ירקות סביב עוף.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גילוף מזלגגילוף מזלג
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
תן לנוח במקום חם על 15 דקות.
15
בינתיים, לרפרף ולהשליך שומן מפן.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
הוסף תערובת סויה שמורות ומערבבים לעתים קרובות על חום גבוה, גירוד חתיכות משחיתים חינם, עד מופחת 3/4 כוס, על 10 עד 12 דקות.
17
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך קנקן קטן או קערה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
18
מפזרים תערובת פטריות עם הנותרים 1/2 כוס קצוצה בצל ירוק צמרות. לגלף עוף ומגישים עם ירקות ומיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
19
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות