עוף צלוי עם אגוז מוסקט וכתום
עוף צלוי עם אגוז מוסקט וכתום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לך שמן זית כתית נוספת, מלח, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: חזה עוף צלוי עם פרושוטו, לימון ואגוז מוסקט, מאפינס כתום-אגוז מוסקט, ו מאפינס שמן זית מוסקט כתום.
הוראות
1 תנור מחממים ל 375º F. 2
הסר עודף שומן מן החלל של עוף.3
מערבבים גרידה כתומה, חצי אגוז מוסקט, חמאה, שמן זית וחצי מלח.4
מערבבים מיצי הדר ומניחים בצד.5 עם אצבעות, בעדינות לשחרר את העור מן השד ואת הירך/הרגל באזור. לשים תערובת חמאה תחת עור משוחרר, לטפוח על העור בחזרה למקום כדי להפיץ חמאה. העונה עם מחצית הנותרים אגוז מוסקט ומלח.6
מניחים מתלה צלייה משומן במחבת צלייה.
מניחים עוף (קשקשים אם תרצה) השד בצד למטה. צלי 40 דקות. בזהירות להפוך את חזה עוף בצד מעלה ו baste עם מיצי בישול.7
יוצקים מיץ הדר על גבי עוף ועונה עם מלח ונותר אגוז מוסקט, ופלפל.8 צלי ללא צלי עוד 40 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית באזור הרגל/הירך מגיע 180ºF.9
הסר ללוח חיתוך ולתת לנוח 10 דקות לפני גילוף.