קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

עוף צלוי עם בצל, תפוחי אדמה ורוטב

עוף צלוי עם בצל, תפוחי אדמה ורוטב
עוף צלוי עם בצל, תפוחי אדמה ורוטב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 700 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, גבעול סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 64%, המנה הזו מוצקה. נסו עוף צלוי עם בצל, תפוחי אדמה ורוטב, עוף צלוי עם בצל, תפוחי אדמה ורוטב, ו פסטו עוף צלוי עם תפוחי אדמה, זיתים ובצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מוציאים וזורקים את הג ' יבלטים והצוואר מעוף. שוטפים עוף במים קרים; טפיחה יבשה. חתוך עודף שומן. החל מחלל הצוואר, שחרר את העור מהשד ומקלות התוף על ידי הכנסת אצבעות, דחף בעדינות בין העור לבשר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
בשרבשר
מיםמים
3
שלב 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל; משפשפים מתחת לעור משוחרר ומעל חזה ומקלות תוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
פלפלפלפל
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
4
מניחים אורגנו, לימון מרובע וסלרי לחלל הגוף. להרים כנף טיפים למעלה ושוב בחזרה; טאק תחת עוף. קושרים רגליים יחד עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
אורגנואורגנו
סלריסלרי
לימוןלימון
5
מניחים עוף, בצד החזה כלפי מעלה, על מתלה של תבנית צלייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
6
שלב 1/2 כפית מלח שנותרה, 1/4 כפית פלפל, חמאה, בצל ותפוחי אדמה בקערה גדולה; זורקים היטב לציפוי. מסדרים תערובת בצל סביב עוף על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
בצלבצל
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מקום מתלה במחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
אופים ב 425 במשך 20 דקות. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -325 (אל תוציאו את התבנית מהתנור); אופים 1 שעה נוספת ו -15 דקות או עד שהבצל ותפוחי האדמה רכים ומדחום מוכנס לחלק הבשרני של ירך העוף רושם 18
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוףירכיים עוף
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
מחבתמחבת
9
הניחו עוף, בצל ותפוחי אדמה בצד; מכסים ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
עוף שלםעוף שלם
בצלבצל
10
הניחו שקית ניילון עם רוכסן בתוך מידת זכוכית של 2 כוסות.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
11
יוצקים טפטופי מחבת לשקית; תן לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לראש). חותם תיק; בזהירות לגזור 1 תחתון פינה של תיק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מסננים טפטופים לסיר קטן, עוצרים לפני ששכבת השומן מגיעה לפתיחה; מחק שומן.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
13
שלב קמח ו 1/2 כוס מרק בקערה קטנה, תוך ערבוב עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
14
מוסיפים לסיר את תערובת הקמח ואת המרק שנותר. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית; מבשלים 5 דקות או עד שהרוטב מסמיך, תוך ערבוב תדיר עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
15
מגישים רוטב עם תערובת עוף ובצל.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
בצלבצל
16
מקשטים עם טריזי לימון וענפי אורגנו, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
אורגנואורגנו