עוף צלוי עם בצל, תפוחי אדמה ורוטב
עוף צלוי עם בצל, תפוחי אדמה ורוטב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 700 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, גבעול סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 64%, המנה הזו מוצקה. נסו עוף צלוי עם בצל, תפוחי אדמה ורוטב, עוף צלוי עם בצל, תפוחי אדמה ורוטב, ו פסטו עוף צלוי עם תפוחי אדמה, זיתים ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
מוציאים וזורקים את הג ' יבלטים והצוואר מעוף. שוטפים עוף במים קרים; טפיחה יבשה. חתוך עודף שומן. החל מחלל הצוואר, שחרר את העור מהשד ומקלות התוף על ידי הכנסת אצבעות, דחף בעדינות בין העור לבשר.
שלב 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל; משפשפים מתחת לעור משוחרר ומעל חזה ומקלות תוף.
מניחים אורגנו, לימון מרובע וסלרי לחלל הגוף. להרים כנף טיפים למעלה ושוב בחזרה; טאק תחת עוף. קושרים רגליים יחד עם חוט.
מניחים עוף, בצד החזה כלפי מעלה, על מתלה של תבנית צלייה מצופה בתרסיס בישול.
שלב 1/2 כפית מלח שנותרה, 1/4 כפית פלפל, חמאה, בצל ותפוחי אדמה בקערה גדולה; זורקים היטב לציפוי. מסדרים תערובת בצל סביב עוף על מתלה.
אופים ב 425 במשך 20 דקות. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -325 (אל תוציאו את התבנית מהתנור); אופים 1 שעה נוספת ו -15 דקות או עד שהבצל ותפוחי האדמה רכים ומדחום מוכנס לחלק הבשרני של ירך העוף רושם 18
הניחו עוף, בצל ותפוחי אדמה בצד; מכסים ושומרים על חום.
הניחו שקית ניילון עם רוכסן בתוך מידת זכוכית של 2 כוסות.
יוצקים טפטופי מחבת לשקית; תן לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לראש). חותם תיק; בזהירות לגזור 1 תחתון פינה של תיק.
מסננים טפטופים לסיר קטן, עוצרים לפני ששכבת השומן מגיעה לפתיחה; מחק שומן.
שלב קמח ו 1/2 כוס מרק בקערה קטנה, תוך ערבוב עם מטרפה.
מוסיפים לסיר את תערובת הקמח ואת המרק שנותר. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית; מבשלים 5 דקות או עד שהרוטב מסמיך, תוך ערבוב תדיר עם מטרפה.
מגישים רוטב עם תערובת עוף ובצל.
מקשטים עם טריזי לימון וענפי אורגנו, אם רוצים.