קושימומחה
מוכן ב15 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

עוף צלוי עם מלית עשבי תיבול ירוקים

עוף צלוי עם מלית עשבי תיבול ירוקים
עוף צלוי עם מלית עשב ירוק דורש בערך 15 שעות ו -25 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 1074 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 86 גרם שומן. גשו לסופר וקנו גרידת לימון,, עירית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה עובד טוב כמנה עיקרית. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה מוצק. נסו עוף צלוי עם מלית עשבי תיבול, הודו צלוי בניחוח עשבי תיבול עם מלית לחם תירס, ו צלי חזיר ממולא עם ארטישוק מתובל עשבי תיבול ומילוי פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שוטפים את העוף מתחת למים זורמים קרירים ומייבשים אותו במגבות נייר. מקררים, חשופים, לפחות 12 שעות וכל עוד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
מחממים את התנור ל 425 מעלות פ. שמן צלייה או תבנית אפייה עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
שים את פירורי הלחם בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מפזרים את הכבד והקורבן במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כבדכבד
4
מוסיפים למחבת 1 כף מהחמאה וכשהיא נמסה מוסיפים את הג ' יבלטים ומבשלים במהירות עד להשחמה משני הצדדים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מעבירים אותם לקרש חיתוך, קוצצים דק ומוסיפים לפירורי הלחם. מחוץ לחום, מוסיפים את היין ומגרדים את תחתית המחבת כדי לעקור את החלקים החומים; יוצקים את הנוזל על פירורי הלחם ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוסיפים את החזיר למחבת ומבשלים עד להשחמה, כ -5 דקות; מגרדים את החזיר לקערה עם תערובת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים למחבת 3 כפות מהחמאה, הבצל ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית עד שהבצל רך ונימוח, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מוסיפים את המרווה והשום ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
9
מוסיפים את המנגולד השוויצרי ומבשלים עד שהוא נבול. מגרדים את התערובת ואת כל המיצים החמאתיים על פירורי הלחם ומערבבים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
Chard שוויצריChard שוויצרי
10
מוסיפים את העירית וגרידת הלימון וטועמים לתיבול, מוסיפים עוד מלח ופלפל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
11
שחרר את העור מעל חזה העוף. הכנס את 4 כפות הנותרים חמאה קרה מתחת לעור של חזה עוף, דוחף למטה כדי לפזר אותם. לשפשף את העוף בכל רחבי עם סרט דק של שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
12
מפזרים את העוף בכבדות מכל הצדדים עם 3/4 כפית כל מלח ופלפל. ממלאים את החלל בתערובת הלחם וממלאים את עור הצוואר בכל המילוי שנותר. מניחים את הציפור במחבת הצלייה המשומנת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
13
צולים את העוף עד שהעור מתייבש והחמאה נמסה, כ -15 דקות. הורידו את האש ל 375 מעלות צלזיוס והמשיכו לצלות, צולים את העוף פעם או פעמיים עם השומן המצטבר בפינות התבנית, עד שהחלק העבה ביותר של הירך רושם 170 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, 45 עד 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
14
מעבירים את העוף לפלטה גדולה למנוחה של 5 עד 10 דקות. מסננים את מיצי התבנית לקערה ומדליקים את השומן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
15
יוצקים 1/4 כוס מים לתבנית הצלייה, מניחים אותם על מבער על אש גבוהה ומגרדים את כל החלקים התקועים בתחתית בעזרת מרית גומי. מחזירים את המיצים נטולי השומן לתבנית ומבשלים יחד במשך 3 עד 5 דקות להכנת רוטב דק וטבעי. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
16
לגלף את העוף על המגש. פורסים את הכנפיים במפרק, מסובבים כדי להסיר אותם ומניחים אותם מעל העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
17
חותכים את הירכיים במפרק, מסובבים כדי להסיר אותם, פורסים אותם באלכסון במפרק הרגליים כדי להפריד אותם לירך ולמקל תוף ומניחים אותם על המגש. חותכים פרוסות דקות מבשר השד ונותנים להם לשכב כשהם נופלים; יוצקים מעט רוטב על הבשר הלבן, ונמנעים מהרטבת עור הירכיים הפריך.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
18
חותכים את הצוואר הממולא בפרוסות, ומגישים עם שאר הרוטב בכד קטן בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות