קושימומחה
מוכן ב15 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

עוף צלוי עם מלית עשבי תיבול ירוקים

עוף צלוי עם מלית עשבי תיבול ירוקים
עוף צלוי עם מלית עשב ירוק דורש בערך 15 שעות ו -25 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 1074 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 86 גרם שומן. גשו לסופר וקנו גרידת לימון,, עירית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה עובד טוב כמנה עיקרית. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה מוצק. נסו עוף צלוי עם מלית עשבי תיבול, הודו צלוי בניחוח עשבי תיבול עם מלית לחם תירס, ו צלי חזיר ממולא עם ארטישוק מתובל עשבי תיבול ומילוי פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שוטפים את העוף מתחת למים זורמים קרירים ומייבשים אותו במגבות נייר. מקררים, חשופים, לפחות 12 שעות וכל עוד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מחממים את התנור ל 425 מעלות פ. שמן צלייה או תבנית אפייה עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
שים את פירורי הלחם בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מפזרים את הכבד והקורבן במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כבדכבד
4
מוסיפים למחבת 1 כף מהחמאה וכשהיא נמסה מוסיפים את הג ' יבלטים ומבשלים במהירות עד להשחמה משני הצדדים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים אותם לקרש חיתוך, קוצצים דק ומוסיפים לפירורי הלחם. מחוץ לחום, מוסיפים את היין ומגרדים את תחתית המחבת כדי לעקור את החלקים החומים; יוצקים את הנוזל על פירורי הלחם ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את החזיר למחבת ומבשלים עד להשחמה, כ -5 דקות; מגרדים את החזיר לקערה עם תערובת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים למחבת 3 כפות מהחמאה, הבצל ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית עד שהבצל רך ונימוח, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את המרווה והשום ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
9
מוסיפים את המנגולד השוויצרי ומבשלים עד שהוא נבול. מגרדים את התערובת ואת כל המיצים החמאתיים על פירורי הלחם ומערבבים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
Chard שוויצריChard שוויצרי
10
מוסיפים את העירית וגרידת הלימון וטועמים לתיבול, מוסיפים עוד מלח ופלפל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
11
שחרר את העור מעל חזה העוף. הכנס את 4 כפות הנותרים חמאה קרה מתחת לעור של חזה עוף, דוחף למטה כדי לפזר אותם. לשפשף את העוף בכל רחבי עם סרט דק של שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
12
מפזרים את העוף בכבדות מכל הצדדים עם 3/4 כפית כל מלח ופלפל. ממלאים את החלל בתערובת הלחם וממלאים את עור הצוואר בכל המילוי שנותר. מניחים את הציפור במחבת הצלייה המשומנת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
13
צולים את העוף עד שהעור מתייבש והחמאה נמסה, כ -15 דקות. הורידו את האש ל 375 מעלות צלזיוס והמשיכו לצלות, צולים את העוף פעם או פעמיים עם השומן המצטבר בפינות התבנית, עד שהחלק העבה ביותר של הירך רושם 170 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, 45 עד 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מעבירים את העוף לפלטה גדולה למנוחה של 5 עד 10 דקות. מסננים את מיצי התבנית לקערה ומדליקים את השומן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
יוצקים 1/4 כוס מים לתבנית הצלייה, מניחים אותם על מבער על אש גבוהה ומגרדים את כל החלקים התקועים בתחתית בעזרת מרית גומי. מחזירים את המיצים נטולי השומן לתבנית ומבשלים יחד במשך 3 עד 5 דקות להכנת רוטב דק וטבעי. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
16
לגלף את העוף על המגש. פורסים את הכנפיים במפרק, מסובבים כדי להסיר אותם ומניחים אותם מעל העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
17
חותכים את הירכיים במפרק, מסובבים כדי להסיר אותם, פורסים אותם באלכסון במפרק הרגליים כדי להפריד אותם לירך ולמקל תוף ומניחים אותם על המגש. חותכים פרוסות דקות מבשר השד ונותנים להם לשכב כשהם נופלים; יוצקים מעט רוטב על הבשר הלבן, ונמנעים מהרטבת עור הירכיים הפריך.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
18
חותכים את הצוואר הממולא בפרוסות, ומגישים עם שאר הרוטב בכד קטן בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות