עוף צלוי עם מלית עשבי תיבול ירוקים
עוף צלוי עם מלית עשב ירוק דורש בערך 15 שעות ו -25 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 1074 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 86 גרם שומן. גשו לסופר וקנו גרידת לימון,, עירית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה עובד טוב כמנה עיקרית. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה מוצק. נסו עוף צלוי עם מלית עשבי תיבול, הודו צלוי בניחוח עשבי תיבול עם מלית לחם תירס, ו צלי חזיר ממולא עם ארטישוק מתובל עשבי תיבול ומילוי פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שוטפים את העוף מתחת למים זורמים קרירים ומייבשים אותו במגבות נייר. מקררים, חשופים, לפחות 12 שעות וכל עוד 2 ימים.
מחממים את התנור ל 425 מעלות פ. שמן צלייה או תבנית אפייה עם שמן קנולה.
שים את פירורי הלחם בקערה בינונית.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מפזרים את הכבד והקורבן במלח ופלפל.
מוסיפים למחבת 1 כף מהחמאה וכשהיא נמסה מוסיפים את הג ' יבלטים ומבשלים במהירות עד להשחמה משני הצדדים, כ -3 דקות.
מעבירים אותם לקרש חיתוך, קוצצים דק ומוסיפים לפירורי הלחם. מחוץ לחום, מוסיפים את היין ומגרדים את תחתית המחבת כדי לעקור את החלקים החומים; יוצקים את הנוזל על פירורי הלחם ומערבבים.
מוסיפים את החזיר למחבת ומבשלים עד להשחמה, כ -5 דקות; מגרדים את החזיר לקערה עם תערובת הלחם.
מוסיפים למחבת 3 כפות מהחמאה, הבצל ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית עד שהבצל רך ונימוח, 10 עד 15 דקות.
מוסיפים את המרווה והשום ומבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים את המנגולד השוויצרי ומבשלים עד שהוא נבול. מגרדים את התערובת ואת כל המיצים החמאתיים על פירורי הלחם ומערבבים לשילוב.
מוסיפים את העירית וגרידת הלימון וטועמים לתיבול, מוסיפים עוד מלח ופלפל במידת הצורך.
שחרר את העור מעל חזה העוף. הכנס את 4 כפות הנותרים חמאה קרה מתחת לעור של חזה עוף, דוחף למטה כדי לפזר אותם. לשפשף את העוף בכל רחבי עם סרט דק של שמן קנולה.
מפזרים את העוף בכבדות מכל הצדדים עם 3/4 כפית כל מלח ופלפל. ממלאים את החלל בתערובת הלחם וממלאים את עור הצוואר בכל המילוי שנותר. מניחים את הציפור במחבת הצלייה המשומנת.
צולים את העוף עד שהעור מתייבש והחמאה נמסה, כ -15 דקות. הורידו את האש ל 375 מעלות צלזיוס והמשיכו לצלות, צולים את העוף פעם או פעמיים עם השומן המצטבר בפינות התבנית, עד שהחלק העבה ביותר של הירך רושם 170 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, 45 עד 55 דקות.
מעבירים את העוף לפלטה גדולה למנוחה של 5 עד 10 דקות. מסננים את מיצי התבנית לקערה ומדליקים את השומן.
יוצקים 1/4 כוס מים לתבנית הצלייה, מניחים אותם על מבער על אש גבוהה ומגרדים את כל החלקים התקועים בתחתית בעזרת מרית גומי. מחזירים את המיצים נטולי השומן לתבנית ומבשלים יחד במשך 3 עד 5 דקות להכנת רוטב דק וטבעי. מתבלים במלח ופלפל.
לגלף את העוף על המגש. פורסים את הכנפיים במפרק, מסובבים כדי להסיר אותם ומניחים אותם מעל העוף.
חותכים את הירכיים במפרק, מסובבים כדי להסיר אותם, פורסים אותם באלכסון במפרק הרגליים כדי להפריד אותם לירך ולמקל תוף ומניחים אותם על המגש. חותכים פרוסות דקות מבשר השד ונותנים להם לשכב כשהם נופלים; יוצקים מעט רוטב על הבשר הלבן, ונמנעים מהרטבת עור הירכיים הפריך.
חותכים את הצוואר הממולא בפרוסות, ומגישים עם שאר הרוטב בכד קטן בצד.