עוף צלוי עסיסי
אם יש לך בסביבה 2 שעות לבלות במטבח, עוף צלוי עסיסי עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל 368 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-302 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם עוף, טימין, מלח ים ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 60%, וזה די טוב. ברווז צלוי ממולא עסיסי ברוטב דובדבנים בלסמי, עוף אפוי עסיסי, ו פרמזן עוף עסיסי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
מערבבים בקערה קטנה את גרידת הלימון, הרוזמרין, הטימין והשום הטחון; מערבבים פנימה את שמן הזית, ואז מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
הפרד את העור סביב השד והירכיים מהבשר. משפשפים את תערובת העשבים על הבשר, מתחת לעור.
חותכים את הלימון המוקפץ לשניים, ומכניסים מחצית מהלימון לחלל העוף יחד עם שיני השום השלמות.
מניחים את העוף לתבנית צלייה, וסוחטים את יתרת הלימון באופן שווה על עור העוף.
אופים את העוף בתנור שחומם מראש עד לא עוד ורוד על העצם ואת המיצים לרוץ ברור, על 1 שעה, 35 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 180 מעלות פרנהייט (82 מעלות צלזיוס).
מוציאים את העוף מהתנור, מכסים ביריעת נייר אלומיניום כפולה ומניחים לנוח באזור חם למשך 10 דקות לפני החיתוך.