עוף צלוי קלאסי
עוף צלוי קלאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 768 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, לימון, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו עוף צלוי קלאסי, עוף צלוי קלאסי ורוטב, ו עוף צלוי קלאסי על מצע ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
נזרוק קרביים וצוואר מעוף. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השדיים ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
מערבבים את החמאה ואת 7 המרכיבים הבאים (דרך שום) בקערה קטנה. לשפשף תערובת תחת עור משוחרר, על בשר; לשפשף מעל העור. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף.
מניחים עוף, השד בצד למעלה, על מדף; מתלה מקום במחבת צלייה.
מניחים בצלצלי שאלוט, עלי קורנית, ולימון בחלל העוף.
אופים ב 350 במשך 45 דקות. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 450( לא להסיר עוף); אופים ב 450 במשך 15 דקות או עד מדחום מוכנס בחלק בשרי של רושמי רגל 16
הסר עוף מחבת; תן לעמוד 10 דקות. להיפטר מהעור. לגלף עוף.