עוף צלוי קלאסי עם מלח ערער
מנה אחת מכילה 108 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם 82 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוף צלוי קלאסי עם מלח ערער יכול להיות מדהים ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 1 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך גזר, סלרי, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תרנגול הודו צלוי מערער ועשב., תרנגול הודו צלוי עם בריח ערער עם רוטב פטריות Chanterelle, ו עוף צלוי קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הבצל, גזר, סלרי, שום, מרווה, טימין, מלח, וכמה טחנות פלפל בקערת ערבוב בינונית.
מערבבים היטב ומניחים בצד.
מניחים מתלה תנור בקומה השנייה הנמוכה ביותר בתנור. מחממים התנור ל 260°. יש מוכן מחבת קלייה גדולה עם מתלה קלייה, רצוי בצורת V, להגדיר במחבת.
שים כוס תערובת הירקות בתוך חלל הצוואר ו 1 כוסות בתוך חלל החזה. פזר את השאר על תחתית המחבת הצלייה והוסף 2 כוסות מים למחבת. מסבך את טורקיה בעקבות הכיוונים להלן. השתמש במברשת מאפה כדי להבריש את ההודו עם חצי החמאה.
מניחים את ההודו, חזה בצד למטה, על המדף. צלוי במשך 30 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 177°. מוסיפים את ההודו עם מיצי המחבת, וצולים 30 דקות נוספות.
תוציא את ההודו מהתנור. באמצעות כפפות תנור מכוסות בנייר אלומיניום, או חבילות של מגבות נייר, להפוך את השד בצד למעלה טורקיה. למרוח עם מיצי פאן, ולאחר מכן להחזיר את טורקיה לתנור. המשך לצלות, צלי עם מיצי מחבת לאחר 45 דקות. לאחר 45 דקות נוספות, מוסיפים את החמאה הנותרת. טורקיה נעשית כאשר מדחום קריאה מיידית רושמת 74° כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך. כאשר הטמפרטורה הפנימית של טורקיה מגיעה125, טורקיה היא במרחק של כשעה מלהיות נעשה. (פעמים קלייה ישתנו, בהתאם לגודל של הציפור, הטמפרטורה שלה כאשר הוא נכנס לתנור, אם הוא ממולא או לא, ואת התנור הספציפי שלך ואת הדיוק של התרמוסטט.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;