עוף צלוי שלם עם טפנד תוצרת בית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 806 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, 4 כוסות, לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב העוגה גביע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות בראוני פאדג'עם ציפוי בצק עוגיות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו טפנד זיתים מצופה עוף וקינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים ובזיליקום, ממרח עגבניות צלוי, ו טפנד פלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מתבלים את החלל הפנימי במלח. מסדרים את העוף, השד בצד למעלה, במחבת צלייה עם מתלה. תקפיץ את הלימון ותניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
4
חותכים את הלימון המצונן לשניים ומניחים אותו בתוך חלל הציפור יחד עם הקורנית, וזיתים נוספים. מסבך את העוף על ידי לולאה שווה החוט של הקצב שלך מתחת לכנף ולבוא סביב הרגליים. משוך את הקצוות וקשור בחלק העליון מושך את הרגליים יחד תוחב את הכנפיים. מתבלים במלח ומשפשפים את 2 כפות שמן קנולה בצד החיצוני של העוף. צלי בתנור במשך 55 עד 65 דקות, בהתאם לתנור שלך. המיצים מן החלק העבה ביותר של הירך צריך לרוץ ברור (כלומר לא ורוד מדם) ולהירשם בין 155 ו 160 מעלות F כאשר נבדק עם מדחום מיידי לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בלילת לחם תירס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוציאים את העוף מהתנור ומאפשרים לו לנוח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בינתיים, לשים את שאלוט ואת זיתים ירוקים ושחורים בקערה של מעבד מזון. דופק עד קצוץ דק, 30 עד 45 שניות.