קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

עוף צלוי שלם עם טפנד תוצרת בית

עוף צלוי שלם עם טפנד תוצרת בית
עוף צלוי שלם עם טפנד תוצרת בית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 806 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, 4 כוסות, לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב העוגה גביע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות בראוני פאדג'עם ציפוי בצק עוגיות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו טפנד זיתים מצופה עוף וקינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים ובזיליקום, ממרח עגבניות צלוי, ו טפנד פלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מתבלים את החלל הפנימי במלח. מסדרים את העוף, השד בצד למעלה, במחבת צלייה עם מתלה. תקפיץ את הלימון ותניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
חותכים את הלימון המצונן לשניים ומניחים אותו בתוך חלל הציפור יחד עם הקורנית, וזיתים נוספים. מסבך את העוף על ידי לולאה שווה החוט של הקצב שלך מתחת לכנף ולבוא סביב הרגליים. משוך את הקצוות וקשור בחלק העליון מושך את הרגליים יחד תוחב את הכנפיים. מתבלים במלח ומשפשפים את 2 כפות שמן קנולה בצד החיצוני של העוף. צלי בתנור במשך 55 עד 65 דקות, בהתאם לתנור שלך. המיצים מן החלק העבה ביותר של הירך צריך לרוץ ברור (כלומר לא ורוד מדם) ולהירשם בין 155 ו 160 מעלות F כאשר נבדק עם מדחום מיידי לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מוציאים את העוף מהתנור ומאפשרים לו לנוח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בינתיים, לשים את שאלוט ואת זיתים ירוקים ושחורים בקערה של מעבד מזון. דופק עד קצוץ דק, 30 עד 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים את הוויסקי ועם המכונה פועלת, יוצקים 1/4 כוס שמן הזית בזרם איטי. הערה: הוסף עוד שמן, במידת הצורך, ואת הדופק כדי להתמזג. טעם לתיבול ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
וויסקי.וויסקי.
דַק-דַק-
8
שים את העוף, צד השד למעלה, על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
חותכים את החוט של הקצב ואז לחתוך את אורך עצם החזה, משני הצדדים, ולנתק את הבשר הקל.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
10
חותכים סביב כל ירך ולנתק אותם גם כן. לארגן על מגש.
11
טפטוף של מיצים על העוף. בקערה קטנה, לטאטא יחד את החמאה, גרידת לימון וקמצוץ מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מורחים חלק מהחמאה הרכה על הבשר הבהיר והכהה, שמירה על העוף, צד העור למעלה, על מגש ההגשה. למעלה עם חלק tapanade ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים