קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

עוף צרפתי

עוף צרפתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף פרנציזה. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמן ענבים, חזה עוף, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: עוף צרפתי, עוף צרפתי, ו עוף צרפתי.

הוראות

1
מחממים מחבת טחון גדולה מעל חום בינוני-גבוה עד שמתחממים.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הוסף את השמן. במהלך החימום, לטבול את חזה העוף לתוך הביצים, ולאחר מכן אבק כל שד עם קמח מתובל משני הצדדים. לאחר floured, להוסיף למחבת משומן, להפחית את החום בינוני ומבשלים עד חום בהיר בצבע, 3 עד 4 דקות. הפוך וחזור בישול במשך 3 עד 4 דקות סופיות. לאחר מבושל, להסיר את השדיים מהמחבת ולאפשר לסיים עם נשיאה מעל בישול.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
החזירו את אותו המחבת לחום והוסיפו את המניה. אפשר להתבשל ולהפחית בשלושה רבעים מהנפח. לאחר הפחתת, לטאטא את החמאה כדי ליצור רוטב, הסרת מהחום במהלך התהליך. לבסוף, לסיים עם מיץ לימון ופטרוזיליה ומגישים מעל העוף.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'