קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

עוף צרפתי

עוף צרפתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף פרנציזה. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמן ענבים, חזה עוף, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: עוף צרפתי, עוף צרפתי, ו עוף צרפתי.

הוראות

1
מחממים מחבת טחון גדולה מעל חום בינוני-גבוה עד שמתחממים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הוסף את השמן. במהלך החימום, לטבול את חזה העוף לתוך הביצים, ולאחר מכן אבק כל שד עם קמח מתובל משני הצדדים. לאחר floured, להוסיף למחבת משומן, להפחית את החום בינוני ומבשלים עד חום בהיר בצבע, 3 עד 4 דקות. הפוך וחזור בישול במשך 3 עד 4 דקות סופיות. לאחר מבושל, להסיר את השדיים מהמחבת ולאפשר לסיים עם נשיאה מעל בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
החזירו את אותו המחבת לחום והוסיפו את המניה. אפשר להתבשל ולהפחית בשלושה רבעים מהנפח. לאחר הפחתת, לטאטא את החמאה כדי ליצור רוטב, הסרת מהחום במהלך התהליך. לבסוף, לסיים עם מיץ לימון ופטרוזיליה ומגישים מעל העוף.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף