עוף קולומביאני, תירס, ותבשיל תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה עד 61 גר' של חלבון, 76 גרם של שומן, וסך הכל 1156 קלוריות. 69 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, תפוחי אדמה חלודה, תפוחי אדמה צהובים בשר כגון זהב יוקון, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. מתכונים דומים: עוף קולומביאני, תירס ונזיד תפוחי אדמה, תבשיל עוף, תירס ותפוחי אדמה קולומביאני {Ajiaco}, ו עוף קולומביאני, תירס, ותבשיל תפוחי אדמה: Ajiaco.
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מחממים חמאה בסיר רחב וכבד של 7 עד 8 ליטר על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז עוף חום ב-2 קבוצות, צד העור למטה קודם, והופכים מדי פעם, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מעביר עוף כמו משחימים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מוסיפים בצל לסיר יחד עם אורגנו וכפית נותרת כל מלח ופלפל וסוט, ערבוב, עד הזהב אור, על 5 דקות. לקלף תפוחי אדמה אדמדמים באח גס ולהוסיף לסיר עם עוף, מרק, ומים. מבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד עוף מבושל דרך, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה Russet
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
מעבירים עוף עם מלקחיים ללוח חיתוך כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מסננים קוביות תפוחי אדמה צהובים ומוסיפים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
7
מבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה בקוביות הם כמעט רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8
מוסיפים תירס ומבשלים, מכוסה, עד מכרז, 5 עד 10 דקות יותר. בעוד תירס הוא בישול, להסיר את העור והעצמות מן העוף בשר לגרוס גס.