המתכון עוף קונג פאו פריך מוכן בערך 45 דקות והוא בהחלט מצוין חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל סיני. למנה העיקרית הזו יש 604 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 10 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם ג'ינג'ר, פנקו, חומץ אורז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. קונג פאו פופאי (עוף קונג פאו עשוי נאגטס של פופאי), קונג פאו פופאי (עוף קונג פאו עשוי נאגטס של פופאי), ו שרימפס קונג פאו (שרימפס קונג פאו/???) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים 1 ליטר שמן צמחי בטיגון עמוק או במחבת חשמלית ל -375 מעלות פרנהייט (190 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
זורקים עוף עם ביצה טרופה בקערה עד לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מניחים את הפנקו בכלי רדוד, ואז משליכים את נתחי העוף המצופים ביצה לתוך הפנקו בזה אחר זה, ומגלגלים לציפוי; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
פאנקו.
גלול
ביצה
4
מטגנים בשמן עמוק את נתחי העוף בשמן החם עד להזהבה מכל הצדדים, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
שמן בישול
5
מוציאים את העוף לניקוז על מגבת נייר, ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
6
מחממים 1 כף שמן צמחי בווק על אש גבוהה. מערבבים פנימה שום, ג ' ינג ' ר, בצל ירוק ופתיתי פלפל אדום. מבשלים ומערבבים עד שהשום והג ' ינג ' ר מתחילים להזהיב, ואז יוצקים פנימה את רוטב הסויה, חומץ האורז והסוכר החום. מביאים לרתיחה. ממיסים עמילן תירס במים ואז מערבבים לרוטב הרותח להסמכה. מבשלים ומערבבים עד שהרוטב מתבהר, בערך 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שמן צמחי
חומץ אורז
סוכר חום
בצל ירוק
עמילן תירס
רוטב סויה
שום
ג ' ינג ' ר
רוטב
מים
ציוד שתשתמש בו
ווק
7
זורקים את העוף המטוגן עם הרוטב והבוטנים בווק להגשה.
עוף קונג פאו עובד ממש טוב עם ריזלינג, גוורצטרמינר וצ ' נין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ג 'יי ג' יי פרום גראצ ' ר הימלרייך קבינט ריזלינג. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.