עוף קרמי עם בייקון ופנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף שמנת עם בייקון & פנה. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכו לחנות ותביאו את הבייקון של אוסקר מאייר, פסטה פנה, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו עוף עם בייקון שמנת פנה, פני עוף מוקרם, ו פני עוף מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
לעטוף 1 פרוסת בייקון סביב כל חזה עוף.
מחממים מחבת nonstick גדולה על חום בינוני-גבוה.
הוסף עוף; כיסוי. לבשל 5 עד 7 דקות. בכל צד או עד שהעוף נעשה (165F).
הסר עוף מחבת; לכסות כדי להתחמם. להשליך טיפות במחבת.
לבשל פסטה בסיר גדול לפי הוראות על החבילה. בינתיים, לבשל גבינת שמנת להפיץ מרק במחבת עד גבינת שמנת נמסה ורוטב הוא מעובה היטב מעורבב, ערבוב כל הזמן עם מקציף. מערבבים עגבניות ובצל; מבשלים 2 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם.
מסננים פסטה; לחזור למחבת.
מוסיפים רוטב; מערבבים קלות.