קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

עוף ראנץ אפוי

עוף ראנץ אפוי
עוף ראנץ אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 543 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף-הלם קל לעובי אפילו, פירורי לחם, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הרוטב סלט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קערה אחת עוגת שוקולד כקינוח. . נסו חוות בייקון עוף אפוי טקיטוס עם חוות אבוקדו, עוף ראנץ אפוי - 5 נקודות, ו עוף ראנץ פרמזן אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אפיית גיליון עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
שים פירורי לחם ורוטב חווה בקערות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץרוטב ראנץ
פירורי לחםפירורי לחם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לטבול עוף לתוך רוטב החווה ולחץ לתוך פירורי לחם למעיל. לזרוק בעדינות בין הידיים כך כל פירורי לחם שלא תקוע יכול ליפול משם. מסדרים על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץרוטב ראנץ
פירורי לחםפירורי לחם
עוף שלםעוף שלם
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ -30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור