עוף רותח ברוטב ברביקיו
עוף רותח ברוטב ברביקיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 804 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם שיכר, קטשופ, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: עוף רותח ברוטב ברביקיו, עוף רותח ברוטב צ'ילה אדום, ו רוטב ברביקיו טבעוני תוצרת בית.
הוראות
בסיר גדול וכבד מעל לחום בינוני-גבוה, מערבבים את רוטב העגבניות הבסיסי, קטשופ, חרדל, ווסטרשייר, סוכר, שיכר ורוטב חריף ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מופחת בחצי ועבה, כ 20 דקות.
בינתיים, מתבלים את חתיכות העוף במלח ופלפל שחור.
מחממים מחבת חסינת תנור גדולה מעל חום גבוה ומוסיפים את שמן הירקות. צורבים את חתיכות העוף מכל הצדדים עד להשחמה טובה, כ -3 דקות לכל צד.
מוסיף את רוטב ברביקיו מוכן לוודא לכסות את כל חתיכות העוף.
הוסף 1 כוס מים אם יש צורך יותר נוזל כדי לכסות.
מניחים את המחבת לתנור ואופים עד שהעוף נופל בקלות מהעצם והרוטב מעובה מעט ומקורמל על גבי, כ -25 עד 30 דקות.
מגישים חם או מגישים קר כמו שאריות.
בסיר כבד-תחתית גדול או תנור הולנדי, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני אבל לא השחמה, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מעובה מעט, על 15 דקות. מערבבים בסוכר, ומתבלים במלח, לפי הטעם.
תן לרוטב נוסף להתקרר לחלוטין ולאחר מכן לאטום במיכלים אטומים. להכניס למקרר עד 1 שבוע להקפיא עד 1 חודש.