אם יש לכם בצל, חלפיניו, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו עוף שעועית לבנה צ'ילה ורדה עם כוסברה-סיד פסטו, עוף צלוי עם כוסברה-ליים סלסה ורדה, ו חומוס שעועית לבנה סיד כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור עוף שעועית לבנה צ ' ילה ורדה:מחממים תנור ל 425 מעלות F. קו אפייה גדולה או גיליון עוגיות עם לסכל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר עורות מן tomatillos. לשטוף, לייבש, ולחתוך לשניים.
מרכיבים שתצטרך
3
מקום לחתוך בצד למטה על נייר מצופה נייר אפייה. לשטוף ולחתוך poblanos לשניים, להסיר ribbing, זרעים וגבעולים.
מרכיבים שתצטרך
4
מקום לחתוך בצד למטה (עורות כלפי מעלה) על תבנית האפייה.
5
טפטוף את הטומטילו ופובלנוס בשמן זית. צלוי ב 425 מעלות F עד tomatillos הם רכים צ ' ילי שלפוחיות.
מרכיבים שתצטרך
6
להוסיף tomatillos מבושל poblanos (אתה יכול עור אותם אם אתה רוצה, אבל אני בחרתי לא) במעבד מזון פירה עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
7
מחממים את 2 כפיות שמן זית בתנור הולנדי גדול או סיר מלאי.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד זהוב ומכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את השום, אורגנו, כמון ואבקת צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
10
לטגן במשך 3 דקות נוספות. מערבבים את תערובת tomatillo, לבשל מעל חום בינוני נמוך (הפחתת חום אם המקרטעת מתרחשת) במשך 10 דקות, עד מעובה. מערבבים במרק, שעועית (עם נוזל) ועוף מגורר. המשך להתבשל במשך 20 דקות נוספות.מערבבים את chard קצוץ, העונה לטעום עם מלח ופלפל, ומבשלים במשך 5-10 דקות יותר, עד chard הוא רך.