עוף תרד ובייקון
תרד ועוף בייקון דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 791 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תרד, קמח, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. . , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף, בייקון וספגטי תרד, סלט תרד-בייקון עם עוף, ו פיצה לבנה עם בייקון עוף ותרד.
הוראות
במחבת גדולה, מטגנים בייקון עד מבושל לטעמך;
הסר רצועות בייקון ממחבת (להשאיר שומן בייקון במחבת לטיגון חזה עוף) ומניח על מגבות נייר לייבוש.
חזה עוף דל / מעיל בקמח, ואז חום באותו המחבת, בשומן בייקון, עד פריך במקצת בכל צד.
הסר עוף ממחבת ומניח על מגבות נייר.
יוצקים שומן בייקון שנותר ויוצקים בכוס (או יותר, אם אתה רוצה) של יין.
הוסף את כמות התרד שאתה רוצה לקבל, לכסות את המחבת ומבשלים על אש נמוכה בינונית עד תרד נבול.
מוסיפים את השמנת ואת חזה העוף למחבת ומערבבים עם התרד. פרוסות בייקון להתפורר לחתיכות ולהוסיף לתערובת עוף / תרד. כיסוי מחבת ומבשלים במשך כ 5 דקות.