פודינג אורז עם אפרסמונים ואוכמניות מיובשות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג אורז עם אפרסמונים וחמוציות מיובשות. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 265 קלוריות. גשו לסופר וקנו אורז, מלח, חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: פודינג לחם עם חמוציות מיובשות, פודינג חלה דלעת עם חמוציות מיובשות, ו אורז בר פילאף עם חמוציות מיובשות ופקאנים.
הוראות
לעשות חתך עמוק בקצה מחודד של כל אפרסמון. לגרוף את עיסת לתוך מעבד פירה עד חלקה. מידה 2/3 כוס מחית.
מערבבים חלב, אורז, דבש, סוכר, קליפת תפוז, ומלח בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום נמוך לבשל, חשוף, עד פודינג הוא עבה מאוד, ערבוב לעתים קרובות, על 40 דקות.
מוסיפים חמוציות ומבשלים עד מתרכך, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
הסר מהחום ומערבבים 2/3 כוס אפרסמון פירה.
מגישים פודינג חם או בטמפרטורת החדר. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)