עטיפות חזיר יווניות
עוטף חזיר יווני יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.82 דולר למנה. מנה עיקרית זו כוללת 433 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. אם יש לך חרדל, עשב שמיר, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. נסו כורכת חזיר יוונית, כבש יווני עוטף, ו עטיפות יווניות בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את מיץ הלימון, השמן, החרדל, 1-1/4 כפיות שום ואורגנו; מוסיפים את החזיר. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 2 שעות.
בקערה קטנה שלבו את המלפפון, היוגורט, המלח, השמיר והשום שנותר; מכסים ומכניסים למקרר עד להגשה.
מסננים וזורקים את המרינדה. בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. הכן את הגריל לחום עקיף באמצעות מחבת טפטוף.
גריל פילה, ללא כיסוי, מעל בינוני-גבוה ישיר למשך 2-3 דקות מכל צד.
מניחים בשר מעל מחבת טפטוף וגריל, מכוסה, על אש בינונית-חמה עקיפה למשך 10-15 דקות ארוכות יותר או עד שמדחום בשר קורא 160*.
בינתיים עוטפים טורטיות בנייר כסף; מניחים על הגריל למשך 1-2 דקות מכל צד או עד לחימום. פורסים פילה לרצועות; מניחים על טורטיות. למעלה כל אחד עם 3 כפות רוטב יוגורט 1 כף בצל ירוק.