עניבות פרפר ים תיכוניות
עניבות פרפר ים תיכוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. גשו לסופר וקנו זיתים, פסטת עניבת פרפר, ירך חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עניבות פרפר עם חזיר, נקניק ועניבות פרפר, ו עניבות פרפר וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. spray 2 ליטר תבשיל עם ספריי בישול. לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
בינתיים, בסיר 3 ליטר, לערבב תערובת רוטב וחלב עם חוט whisk עד מעורבב.
חום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום נמוך; מבשלים 1 דקה, ערבוב מדי פעם.
מערבבים בעדינות פסטה, אספרגוס, עגבניות וחזיר לרוטב.
יוצקים לתוך תבשיל. כיסוי; אופים 35 עד 45 דקות או עד מבעבע.
אופים חשפו כ 3 דקות יותר או עד גבינה מותכת.