עצמות מקצפת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל עצמות מרנג. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 32 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. . לכו לחנות וקנו קרם טרטר, תמצית ונילן, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו פודינג קטיפה אדום עם מרנג עצמות, עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, ו העצמות של רובי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 225 מעלות F (110 מעלות C). קו 2 דפי אפייה עם רדיד אלומיניום לשמן את נייר הכסף.
מקציפים חלבונים ביצה עם שמנת של טרטר ומלח בקערה עם מיקסר חשמלי עד חלבונים ביצה הם קצף. בהדרגה להכות בסוכר, כמה כפות בכל פעם, להכות עד הסוכר מתמוסס מרנג לפני הוספת יותר. להמשיך להכות עד מרנג הוא מבריק ויוצר שיא חד כאשר מקצפים מורמים ישר מתוך הקערה; לנצח תמצית וניל. כף מרנג לתוך שקית מאפה מצויד טיפ קטן.
מקצפת צינור לתוך צורות עצם קטנות על רדיד אלומיניום מוכן. אתה חייב צינור כל הצורות בבת אחת או מרנג יהיה deflate.
מניחים סדינים עוגיות לתנור שחומם מראש ואופים במשך 1 שעה. לא לפתוח דלת תנור או להציץ במהלך האפייה. כבה את התנור ותן לעצמות המקצפת להתקרר בתנור מבלי לפתוח את הדלת במשך 1 שעה. בעדינות ובזהירות להסיר עוגיות מאלומיניום כדי למנוע עצמות שבורות.