עקיצות סוכריות שוקולד-קוקוס-שקדים
שוקולד-קוקוס-שקדים סוכריות עקיצות נטול גלוטן, ומספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תמצית שקדים, אבקת סוכר, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההר הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה כף ציון של 11%. נסו סוכריות שוקולד שקדים קוקוס, עקיצות שוקולד מקל סוכריות, ו עקיצות קינוח חמאת שקדים קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מרפדים תבנית אפייה בגודל 15 על 10 על 1 אינץ ' בנייר אפייה, ומורחים נייר כסף על שולי התבנית.
מניחים 1 1/2 כוסות ג ' ירארדלי; ופלים נמסים כהים בכלי בטוח למיקרוגל. מיקרוגל בהגדרת חצי הספק או הפשרה למשך 30 שניות. מערבבים היטב (מוצר שומר אותו בצורתו המקורית עד בחש). אם לא נמס לחלוטין, המשיכו למיקרוגל במרווחים של 15 שניות ובחשו עד לקבלת תערובת חלקה. התחממות יתר תגרום ופלים לשרוף.
יוצקים ופלים מומסים על נייר קלף ומורחים למלבן בגודל 8 על 111 אינץ 'בעובי של 1/8 אינץ'.
הניחו לעמוד למשך 30 דקות או עד ליציבות.
בינתיים, בקערה בינונית מקציפים חמאה, אבקת סוכר, חלב ותמצית שקדים במיקסר חשמלי במהירות בינונית עד לאיחוד. מערבבים פנימה קוקוס ושקדים פרוסים קלויים.
מורחים תערובת קוקוס באופן שווה על הקרקעית הקשוחה.
מניחים את שאריות הג ' ירארדלי: ופלים נמסים כהים בכלי בטוח למיקרוגל. מיקרוגל בהגדרת חצי הספק או הפשרה למשך 30 שניות. מערבבים היטב. אם לא נמס לחלוטין, המשיכו למיקרוגל במרווחים של 15 שניות ובחשו עד לקבלת תערובת חלקה. התחממות יתר תגרום ופלים לשרוף.
מטפטפים ופלים מומסים על תערובת הקוקוס.
הניחו לעמוד לפחות 30 דקות או עד ליציבות. לאחר סטי תערובת, להשתמש בנייר להרים סוכריות מהמחבת.
חותכים ממתקים לריבועים בגודל ביס.